Lifestyle

Μεν και Δεν: Πως είναι σήμερα η «Βάνα Δάγκα»

Μεν και Δεν: Πως είναι σήμερα η «Βάνα Δάγκα»
Μεν και Δεν: Η ηθοποιός Άννα Κουρή έγινε ιδιαίτερα αγαπητή από το ρόλο της στη σειρά.

Η «Βάνα» ήταν ένας ρόλος που απογείωσε τη πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του Ant1, οι Μεν και οι Δεν, ενώ αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την ηθοποιό Άννα Κουρή που την ενσάρκωνε. Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της στο παρελθόν μίλησε για εκείνα τα χρόνια. Αναφέρθηκε στην απουσία της από την τηλεόραση είπε με νόημα: Ρωτήστε τα κανάλια γιατί δεν κάνω τηλεόραση. Δεν ζητάω εγώ δουλειά, πρέπει να μου ζητήσουν. Δεν είναι πολύ ωραίο να σε θυμούνται σαν Βάνα είπε για τους Μεν και Δεν. Μεν και Δεν

Μεν και Δεν: Ο μισθός της σκυλίτσας στη σειρά

Η συζήτηση πήγε φυσικά στην Τερέζ, το σκυλάκι της Άννας που έπαιζε στη σειρά. Η Τερέζ έπαιρνε τον πρώτο χρόνο 10.000 δραχμές και ήταν η μόνη που πήρε 100% αύξηση και έπαιρνε 20.000 δραχμές ανά επεισόδιο. Η Τερέζ όπως είναι λογικό δεν υπάρχει πια. Έχω κάνει τάφο για την Τερέζ και τον γιο της τον Ερμή στο κτήμα μου στην Κινέττα. Και έχω βάλει εκεί μια ελιά, είπε η Άννα.

«Δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις” είπε αν και την άγχωσε κάποια στιγμή ο χρόνος. Είναι 20 χρόνια παντρεμένη. Το παιδί ήταν μεγάλη ευθύνη και ήξερα ότι θα ήμουν δυστυχισμένη και θα το καταπίεζα. Η μαμά μου είναι 92 χρονών και 120 να πάει θα ήταν πολύ οδυνηρό να τη χάσω είπε τέλος για την αγαπημένη της μητέρα», δήλωσε μεταξύ άλλων η ίδια.

Μεν και Δεν: Λίγα λόγια για τη σειρά

Οι Μεν και οι Δεν είναι ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε τις περιόδους 1993-1994, 1994-1995 και 1995-1996 από τον ANT1. Το σενάριο της σειράς έγραψαν οι Άννα Χατζησοφιά και Χάρης Ρώμας, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Φωτεινή Κοτρώτση. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Χάρης Ρώμας, Άννα Κουρή, Στέλιος Μάινας και Τζόυς Ευείδη. Η σειρά σημείωσε τεράστια επιτυχία και έχει επαναπροβληθεί πολλές φορές σε επανάληψη.

Η σειρά θεωρείται μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης και μάλιστα έχει επαναπροβληθεί σε πολλές διαδοχικές επαναλήψεις για 25 χρόνια μετά τη λήξη της αρχικής προβολής της, στις οποίες μάλιστα πολύ συχνά σημείωνε υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης ακόμα και από πολλές καινούριες τότε σειρές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments