Lifestyle

Θοδωρής Μαραντίνης: “Κάνω ψυχοθεραπεία. Τι αποκάλυψε

Θοδωρής Μαραντίνης: “Κάνω ψυχοθεραπεία. Τι αποκάλυψε
Θοδωρής Μαραντίνης: Αναφέρθηκε στη ψυχοθεραπεία, αλλά και στο πως την αντιλαμβάνεται ο κόσμος

Καλεσμένος του Κωστή Μαραβέγια στην εκπομπή “Δυνατά” ήταν ο Θοδωρής Μαραντίνης, το βράδυ της Παρασκευής. Η βραδιά ήταν γεμάτη τραγούδι αλλά και επικοδομητική συζήτηση. Αρχικά, όταν ο frontman των Onirama ρωτήθηκε για τον έρωτα, απάντησε: “Ο έρωτας στα 20 είναι παράφορος, στα 4ο έχει να κάνει πιο πολύ με τη λογική. Έχοντας περάσει ήδη τα 40 έλεγα ότι η καλή ισορροπία μεταξύ έρωτα, αγάπης, λογικής και αυτοσεβασμού είναι ο καλύτερος συνδυασμός”.

Τα λέει έτσι επειδή είναι σε μία πιο ώριμη φάση της ζωής του; “Ελπίζει, αλλιώς τζάμπα η ψυχοθεραπεία τόσα χρόνια”. Ο Θοδωρής Μαραντίνης λοιπόν κάνει ψυχοθεραπεία, και όπως τόνισε, δεν χρειάζεται να έχεις πρόβλημα για να ασχολείσαι με τον ψυχισμό σου.

“Κάνω πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία, θεωρώ ότι με έχει βοηθήσει πολύ. Παρόλο που για μερικούς ανθρώπους παραμένει ταμπού εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό. Με προβληματίζει που κάποιοι άνθρωποι λένε “α δεν έχω κάποιο πρόβλημα”. Δεν είναι θέμα προβλήματος, όπως φροντίζουμε το σώμα μας, φροντίζουμε το νου μας και την ψυχή μας” υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Λίγα λόγια για τον Κωστή Μαραβέγια

Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι Έλληνας τραγουδιστής, τραγουδοποιός, συνθέτης, ερμηνευτής, σκηνοθέτης, παρουσιαστής και συγγραφέας.

Το 2010 ο Μαραβέγιας πραγματοποιεί εμφάνιση κατά το άνοιγμα της νύχτας του Prix Europa που οργανώνεται από το RBB στο Großen Sendesaal στο Βερολίνο, το μεγαλύτερο ετήσιο ευρωπαϊκό φεστιβάλ. Ο Μαραβέγιας ξεκίνησε την μουσική του καριέρα στην Ιταλία όπου σπούδασε Στατιστική και Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο του Μπάρι , καθώς και πιάνο, αρμονία, αντίστιξη και φούγκα στο Ωδείο Niccolo Piccini του Μπάρι. Η μουσική του συνδυάζει μεσογειακά και βαλκανικά στοιχεία, πολύχρωμες ρυθμίσεις και Τζαζ και Μπόσα νόβα επιρροές. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2001 ως σόλο καλλιτέχνης.

Το 2003 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του “Radiopiratis”(FM Records 2003), το οποίο σηματοδότησε την άφιξη ενός νέου τραγουδοποιού στην Ελληνική μουσική σκηνή. Το δεύτερο άλμπουμ του “Maraveyas Ilegal” (Cantini 2007) βγήκε το 2007 με ενθουσιώδη σχόλια από το κοινό. Η τρίτη κυκλοφορία του ήταν το “Welcome to Greece” (EMI 2009) και η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του είναι το “Λόλα” (EMI 2012). Ήδη είχε αρχίσει να περιοδεύει τακτικά με ζωντανή μπάντα στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Μεγάλη Βρετανία , η Γερμανία , η Αυστρία , η Γαλλία , η Ολλανδία, η Ιταλία και η Βέλγιο. Οι ζωντανές εμφανίσεις Maraveyas Ilegal στην Ελλάδα έβγαιναν συχνά sold out.λ. Η συναυλία μεταδόθηκε ζωντανά στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες μέσω των τηλεοπτικών σταθμών ZDF, ARTE, RADIO FRANCE, FRANCE,MTV, NTR, NRK, ERT, RTE, ORF, RBB, RADIO Russia κ.λπ.). Το τραγούδι “Rue Madame” έκανε πρεμιέρα κατά τη διάρκεια της συναυλίας και ξεκίνησε ένα διαγωνισμό για τα γυρίσματα του βίντεο, σε συνεργασία με το Dailymotion .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments