Lifestyle

Super Κική: Τα «έβαλε» με τον Γιώργο Λιάγκα

Super Κική: Τα «έβαλε» με τον Γιώργο Λιάγκα
Super Κική: «Δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις; Θες να σου δώσω εγώ ψωμί; Κάλεσε με στην εκπομπή σου», είπε χαρακτηριστικά η Super Κική.

Η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν Γίνεται» βρέθηκε στα παρασκήνια του χθεσινού J2US και μίλησε με την Super Κική, η οποία ξέσπασε κατά του Γιώργου Λιάγκα.

Αφορμή τα όσα είχε πει ο παρουσιαστής για την ίδια, μετά τη δήλωσή της ότι υπέφερε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Γιατί να παρεξηγηθεί ο Γρηγόρης με αυτά που είπα; Είπα ότι υπέφερα, όχι ότι με έδερναν. Δεν τον θέλω τον Γιώργο Λιάγκα, δεν μπορώ να τον βλέπω.

Super Κική

Δεν θέλω να βλέπω κανέναν, γιατί παίρνουν το τόσο και το κάνουν τόσο.

Super Κική

Καταλαβαίνεις πως είπα το ότι υπέφερα, τι το παίρνεις και το τεντώνεις τώρα; Super Κική

Δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις; Θες να σου δώσω εγώ ψωμί; Κάλεσε με στην εκπομπή σου», είπε αρχικά η Super Κική.

«Δεν ασχολούμαι με το τι γράφεται για μένα. Διαβάζω βέβαια τα σχόλια από περιέργεια, αλλά δεν με βγάζουν εκτός εαυτού», πρόσθεσε επίσης η Super Κική.

Super Κική: Λίγα λόγια για την ίδια

Η 28χρονη κοπέλα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς Instagrammer και stand up comedians. Κάνει θραύση στα social media και φέτος το τηλεοπτικό κοινό την γνώρισε μέσα από το «The 2Night Show» με τις «Σφήκες» όπου μαζί με τις Φελίσια Λαπάτη και Χρύσα Κατσαρίνη μέσα από το καμαρίνι τους δίνουν μια πικάντικη νότα στην εκπομπή.

Η ζωή της από πολύ μικρή ταραχώδης. Δύσκολη παιδική ηλικία, ενδοοικογενειακή βία, ναρκωτικά από τα 13, συμμορία Locos, παραμονή σε φυλακή ανηλίκων. Κατάφερε όμως να ξεφύγει και να επανέλθει κερδίζοντας το στοίχημα με τη ζωή.

Η ίδια όπως λέει και στον λογαριασμό της στο Instagram, ο οποίος αριθμεί περί τις 162 χιλιάδες followers είναι «η influencer των φτωχών, που αφηγείται ιστορίες, ζητάει αγάπη, λέει πως είμαστε όλοι αχρείαστοι και δουλεύει οικοδομή με Αρναούτογλου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments