Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [10/10/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [10/10/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Οκτωβρίου.

Κριός 

Η μέρα θα σας εξοπλίσει με αισιοδοξία, ορμητική θα είναι η στάση σας, ωστόσο αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό, φροντίστε τα σχέδια σας, ερωτικά ή επαγγελματικά, να πατούν γερά στο έδαφος. Προσοχή στα οικονομικά σας άλματα, κινηθείτε με σύνεση, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα και τα ποσοστά τόσο του κέρδους, όσο και της ζημίας. Στον ερωτικό σας τομέα, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να επιστρέψετε στο πρώην ταίρι σας.

Ταύρος

Σήμερα θα βρείτε εργασία εσείς που από καιρό έχετε χάσει τη δουλειά σας. Καταφθάνει ικανοποιητική επαγγελματική πρόταση, θα σας δώσει τη δυνατότητα να βάλετε σε μια τάξη και σειρά τα οικονομικά σας. Συμφιλιώνεστε με οικογενειακό σας πρόσωπο, λύνεται παρεξήγηση που σας είχε παγώσει. Στα ερωτικά σας αν είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας ετοιμαστείτε να ενθουσιαστείτε, αμοιβαία θα είναι η έλξη ανάμεσα σε εσάς και το ιδιαιτέρως συμπαθητικό πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

Δίδυμος 

Η μέρα θα σας κάνει κοινωνικούς, συγκαταβατικούς και εξωστρεφείς. Θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι με έντονη την επιθυμία για συνεννόηση και ισορροπία. Στα οικογενειακά σας, ένας ειρηνικός και συμφιλιωτικός διάλογος θα ισορροπήσει τη σχέση σας με συγγενικό πρόσωπο που μέχρι τώρα η επικοινωνία μεταξύ σας δεν ήταν ιδιαιτέρως ομαλή. Το τηλεφώνημα που θα λάβετε από πρώην ερωτικό σας ταίρι θα έχει θετική εξέλιξη, ανοίγεται δίοδος επανένωσης.

 Καρκίνος 

Αναποφάσιστη θα είναι η στάση σας σε καινούργια επαγγελματικά ενδεχόμενα, δε θα έχετε καμία διάθεση για ανάληψη ρίσκων, κυρίως οικονομικών. Εξωστρεφείς θα είστε στις ερωτικές σας συζητήσεις, για τους χωρισμένους ανοίγεται προοπτική επανένωσης. Έρχεται στην σκέψη σας αισιοδοξία, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, κρατήστε τις ονειροπολήσεις σας σε ρεαλιστικό επίπεδο.

 Λέων

Θα σας ανοίξουν την καρδιά τους άτομα φιλικά, αλλά και ερωτικά, σήμερα θα κατανοήσετε και θα συμπαρασταθείτε. Σε περίπτωση που νιώσετε ανασφάλεια σχετικά με μελλοντικά θέματα εργασιακά ή οικονομικά, καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από έντονους προβληματισμούς, σήμερα δε θα υπάρξει κανένα αρνητικό γεγονός. Για εσάς που είστε σε σταθερό δεσμό, θα σας ανοίξει δίοδο δεσμευτικών αποφάσεων.

 Παρθένος

Eποικοδομητικές επαγγελματικές προτάσεις θα λάβετε, εσείς που είστε σε αναζήτηση εργασίας, είναι πολύ πιθανό να βρείτε την κατάλληλη δουλειά. O συναισθηματικός σας κόσμος ναι μεν θα περάσει από κάποια ένταση και αναστάτωση, ωστόσο θα καταφέρετε να ισορροπήσετε, θα απεγκλωβιστείτε από τυχόν ανασφάλειες. Στα ερωτικά σας, ένα πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας καλέσει σε προσωπικό ραντεβού, σας παροτρύνω να δώσετε θετική απάντηση.

 Ζυγός 

Δημιουργική πορεία θα έχουν οι επαγγελματικές σας συζητήσεις, στις συνεργασίες σας το κλίμα θα είναι συνεννοήσιμο, δε θα υπάρξουν αντιπαλότητες. Όσοι απ’ εσάς περιμένετε καθυστερούμενες αμοιβές να είστε σίγουροι πως θα τις λάβετε. Στα ερωτικά σας θα προκύψει νέα γνωριμία, συνομιλία που θα έχετε με ένα καινούργιο πρόσωπο θα ανοίξει δυνατότητα περεταίρω επαφών. Ερωτισμός θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Σκορπιός 

Σας συμβουλεύω να τρέξετε τα επαγγελματικά σας βήματα, στις διαπραγματεύσεις σας θα τα πάτε πολύ καλά, συμφωνίες θα κλείσουν με εποικοδομητικά αποτελέσματα. Στα ερωτικά σας, θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διαλόγους, ωστόσο αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση. Σταθεροποιείται η ερωτική σας σχέση, βγαίνετε από την ανασφάλεια.

 Τοξότης 

Θα εμφανιστείτε συναισθηματικά ευαίσθητοι ίσως και κάπως ευάλωτοι, προσοχή στις άτοπες φοβίες, δεν πρέπει να  δημιουργήσετε στον εαυτό σας εσωτερικό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Αν νιώθετε μπερδεμένοι ή παγιδευμένοι τότε εστιάστε στη ρεαλιστική όψη των καταστάσεων, μην αφήσετε την φαντασία σας να σας οδηγήσει σε αδιέξοδα ή ακραίες στάσεις. Για την ώρα περάστε απλά σε ειλικρινείς συζητήσεις, μόνο έτσι θα βρείτε την άκρη του νήματος.

Αιγόκερως

Ίσως να βιώσετε ένα συναισθηματικό μπέρδεμα, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια εσωτερικές φοβίες υποσυνείδητες ή συνειδητές. Θα καταβάλετε προσπάθεια να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο.  Η μέρα θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε λογικά, θα βρείτε τελικά την άκρη του νήματος δίνοντας λύση σε ψυχολογικά σας ζητήματα. Στα ερωτικά σας θα υπάρξουν ειλικρινείς συζητήσεις με το ταίρι σας, έρχονται δεσμευτικές υποσχέσεις.

Υδροχόος

Δημιουργικές επαγγελματικές εξελίξεις θα σας φέρει η όψη της ημέρας, στις εργασιακές σας υποθέσεις θα εμφανιστείτε πρακτικοί και αποτελεσματικοί. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξει επικερδής κατάληξη, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Ένα ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, κατά πάσα πιθανότητα δε θα απορρίψετε το ενδιαφέρον του.

Ιχθύς 

Προσοχή στις συναισθηματικές εξαρτήσεις και στις ονειροπολήσεις φυγής, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα και όχι να καταφύγετε σε φανταστικές εκδοχές. Για να γλυτώσετε παγίδες του μυαλού καλό θα είναι να μη γίνετε θύμα ψευδαισθήσεων, προσπαθήστε να κινηθείτε σε ρεαλιστικά επίπεδα. Δείξτε ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, θα έχει θερμές και ευγενικές διαθέσεις που θα είναι στο χέρι σας να μετατραπούν σε ερωτικές βλέψεις. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments