Ελλάδα

Αθήνα: Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς στον Άγιο Παντελεήμονα

Αθήνα: Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς στον Άγιο Παντελεήμονα
Αθήνα: Αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ σταμάτησαν όχημα για έλεγχο το οποίο ωστόσο δεν ανταποκρίθηκε, μπήκε σε μονόδρομο και επιχείρησε να τους εμβολίσει.

Ακόμα μια καταδίωξη με πυροβολισμούς σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας που θύμιζε ξανά ταινία far west. Λίγα 24ωρα μετά το περιστατικό εμβολισμού αστυνομικών στη Μάρνη που οδήγησε σε καταδίωξη με πυροβολισμούς, ένα αυτοκίνητο δεν σταμάτησε σε σήμα ελέγχου της ομάδας ΟΠΚΕ την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στις οδούς Σκορδά και Παπαναστασίου.

Ο οδηγός δεν ανταποκρίθηκε στο σήμα των αστυνομικών για να ακινητοποιήσει το όχημά του και μπήκε σε μονόδρομο επιχειρώντας να τους εμβολίσει. Στη συνέχεια ο οδηγός ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα στην προσπάθειά του να διαφύγει με τους αστυνομικούς να το καταδιώκουν ανοίγοντας πυρ εναντίων του χωρίς τελικά να καταφέρουν να το ακινητοποιήσουν. Ο οδηγός συνέχεια την ξέφρενη κούρσα με το αυτοκίνητό του περνώντας από μονόδρομους χωρίς να σταματήσει σε κόκκινους σηματοδότες.

Από τον εμβολισμό και τα πυρά δεν τραυματίστηκε κανείς ωστόσο αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη του οχήματος στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα για αρκετή ώρα, αλλά ο οδηγός είχε ήδη εξαφανιστεί.

Ύστερα από την άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και επιχειρούν μέχρι και τώρα να εντοπίσουν το όχημα για το οποίο διαθέτουν αρκετά στοιχεία προκειμένου οι έρευνες να τελεσφορήσουν τις επόμενες ώρες.

Οι αστυνομικοί θα γνωρίζουν σε λίγες ώρες την ταυτότητα του οχήματος και το αν αυτό είναι κλεμμένο ή όχι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments