Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση στο ΑΠΕ – ΜΠΕ για ανάρτηση προσβλητικού tweet

ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση στο ΑΠΕ – ΜΠΕ για ανάρτηση προσβλητικού tweet
ΣΥΡΙΖΑ: «Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ στο ΑΠΕ – ΜΠΕ με αφορμή την ανάρτηση στο Twitter του πρακτορείου σε είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Εύβοια για τις καταστροφές από την κακοκαιρία στην οποία χρησιμοποιήθηκε το hashstag «#ΣΥΡΙΖΑ ξεφτίλες».

Πιο αναλυτικά, η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημειώνοντας πως αυτό έχει μετατραπεί σε μηχανισμό προπαγάνδας της κυβέρνησης και ζητά την παραίτηση του προέδρου, Αιμίλιου Περδικάρη. ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Έχει μετατραπεί σε «γαλάζιο τσιφλίκι»

Σε μια οργισμένη ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε. Στο δε ΑΠΕ ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε «γαλάζιο τσιφλίκι » με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις. Όλα αυτά με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων».

ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν περιμέναμε όμως ότι θα ξεπερνούσαν κάθε όριο χυδαιότητας μετατρέποντας το κρατικό Πρακτορείο σε τρολ. Σήμερα το πρωί συνόδευσαν την είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Εύβοια με χυδαίο χάσταγκ. Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι έπειτα από λίγη ώρα και μετά από αντίδραση των χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, το ΑΠΕ – ΜΠΕ κατέβασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση και ανέβασε ξανά το άρθρο αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας το σωστό hashtag #ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments