Lifestyle

Αιμίλιος Χειλάκης: Γιατί αντιπαθεί τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες»

Αιμίλιος Χειλάκης: Γιατί αντιπαθεί τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες»
Αιμίλιος Χειλάκης: Η επιστροφή στην TV, ο Ακύλας, η αποχή από τα social media και η αποκάλυψη για τον Ανδρέα Παπανδρέου και τα πουρμπουάρ.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στη χθεσινοβραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» και μίλησε για την αποχή του από τα τηλεοπτικά δρώμενα, τι στάση του απέναντι στα social media, τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ εξιστόρησε μια αποκαλυπτική ιστορία σχετικά με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Πρόσφατα ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει, σε άλλες του δηλώσεις, ότι είχε προχωρήσει σε αφαίρεση όγκου από το κεφάλι του.

Πως προέκυψε η συμμετοχή στις «Άγριες Μέλισσες»

Αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο δέχτηκε την πρόταση για τη συμμετοχή του στη σειρά, αποκάλυψε πως «ο Λευτέρης Χαρίτος ήρθε και μου είπε “έχω έναν ρόλο ο οποίος είναι ο κακός της σεζόν” και λέω “εντάξει τέλεια”».

«Ο Λευτέρης Χαρίτος μου είχε τηλεφωνήσει το 2019 και του είχα πει: “Μη μου πεις καν γιατί πρόκειται, δεν προλαβαίνω γιατί σκηνοθετώ και παίζω σε παράσταση που θα κάνει περιοδεία. Δεν προλαβαίνω να κάνω γύρισμα. Μη με μπλέξεις εμένα με τηλεόραση, έχω να κάνω πάρα πολλά χρόνια”. Κάποια στιγμή βλέπω τότε τα πρώτα επεισόδια και λέω: “Α, καλή δουλειά έκανε”», είπε συγκεκριμένα.

Γιατί ο Αιμίλιος Χειλάκης σιχαίνεται τον Ακύλα Μεγαρίτη

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε γιατί σιχαίνεται τον νέο του ρόλο. «Αυτό που συμβαίνει με τον ρόλο μου ως Ακύλας Μεγαρίτης είναι ότι παίζω έναν ρόλο που δεν μπορώ να αγαπήσω με τίποτα. Απέχει παρασάγγας από εμένα όχι μόνο ιδεολογικά αλλά και κοινωνικά, σαν σύζυγος, σαν φίλος, σαν πατέρας. Αυτό όμως που νομίζω ότι διαφέρω και σιχαίνομαι σε αυτόν τον χαρακτήρα, με βοηθά να το φτιάξω και να σας το δείξω».

Όσο για το πώς πετυχαίνει να παίξει έναν ρόλο που δεν αγαπάει ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε: «Αυτή είναι η δουλειά μου. Οι ηθοποιοί έχουμε τεχνικές για να σας δείχνουμε ότι συμβαίνει κάτι. Γιατί δεν είναι δυνατόν να σας το δείχνουμε συνεχώς, είναι αδύνατο ιδιαίτερα όταν έχεις να κάνεις και με ένα καθημερινό σίριαλ».

Γιατί έμεινε 10 χρόνια εκτός τηλεόρασης

Ο κ. Χειλάκης αναφέρθηκε και στην απουσία του από την τηλεόραση τα τελευταία 10 χρόνια και από τον κινηματογράφο 21 χρόνια: «Είχα να κάνω δέκα χρόνια τηλεόραση από Το Νησί στο Mega. Δεν μου αρέσω να με βλέπω στην τηλεόραση. Όταν βάζεις στόχο να πετύχεις κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και βλέπεις ότι δεν τα έχεις βγάλει στο γύρισμα, λες: “εντάξει τώρα αυτό θα μείνει έτσι για πάντα” γιατί μιλάω για λάθη που εγώ καταλαβαίνω. Στο θέατρο ακόμη και ένα λάθος μπορεί να περάσει ως κανονικό. Είχα πει πως δεν θα ξαναέκανα τηλεόραση. Από τότε όμως που το δήλωσα το κράτησα και για δέκα – έντεκα χρόνια όπου και απείχα».

Η γνωριμία του με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τα πουρμπουάρ

Πολύ πριν τον κερδίσει το θέατρο, ο Αιμίλιος Χειλάκης έβγαζε τα προς το ζην σε ένα από τα πιο γνωστά και κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας. Κι εκεί συναντούσε συχνά τον Ανδρέα Παπανδέου.

Ήταν στο King George στο Σύνταγμα όπου ο 15χρονος, τότε, Αιμίλιος Χειλάκης εργαζόταν ως σερβιτόρος. Κι εκεί πήγαινε συχνά ο Ανδρέας Παπανδρέου.

«Ήμουν 15 ετών, δούλευα στο King George στο Σύνταγμα. Κάποια στιγμή ήμουν βοηθός σερβιτόρου στο Tudor Hall και ερχόταν όλο το υπουργικό συμβούλιο και ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Μπορεί να μην πλήρωνε, γιατί πλήρωνε το γραφείο του κόμματος, αλλά άφηνε πολύ καλό πουρμπουάρ σε όλους τους σερβιτόρους. Δεν το έκανε επιδεικτικά. Τα άφηνε και τα μοιραζόμασταν οι σερβιτόροι» αποκάλυψε ο Αιμίλιος Χειλάκης κατά την παρουσία του στο «The 2night Show», το βράδυ της Δευτέρας (11.10.2021).

Σχετικά με τη σχέση που έχει με τα social media ο Αιμίλιος Χειλάκης ξεκαθάρισε: «Δεν έχω twitter. Μαθαίνω ότι γράφονται κάποια πράγματα, δεν ξέρω όσα γράφονται, στο facebook επίσης. Είναι κάποια μέσα τα social media τα οποία κάνουν για κάποια συγκεκριμένη δουλειά για να διαφημιστεί μια δουλειά. Δεν μπορώ να πιάνω κουβέντα εκεί γιατί χάνεται ένας πολύτιμος χρόνος προετοιμασίας για άλλα πράγματα».

Γιατί αυτή η κουβέντα δεν γίνεται επί του προσωπικού, γίνεται σε έναν δημόσιο χώρο και… καλά επί του προσωπικού».

Τέλος ο επιτυχημένος ηθοποιός δήλωσε πως οι γονείς του θεωρούσαν το θέατρο χάσιμο χρόνο, έχει προδώσει κι έχει προδοθεί στο παρελθόν και του στοίχησε αρκετά ο θάνατος του σκύλου του, «Μπιτ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments