Lifestyle

Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Μαυρίδη: Πέθανε η Μόλυ του

Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Μαυρίδη: Πέθανε η Μόλυ του
Πένθος για τον Γιώργο Μαυρίδη: Η αξιαγάπητη σκυλίτσα του παρουσιαστή έφυγε από τη ζωή.

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μαυρίδη, καθώς η αξιαγάπητη σκυλίτσα του που είχε γίνει διάσημη μέσα από την αγάπη που της είχε και έδειχνε και στα Media, έφυγε από τη ζωή. Η Μόλυ ήταν το χαριτωμένο κατοικίδιο του παρουσιαστή που όπως δήλωσε έμεινε δίπλα της μέχρι το τέλος.

Το να χάνεις κατοικίδιο είναι εξίσου επώδυνο και πονάς το ίδιο όπως όταν χάνεις έναν γνωστό σου άνθρωπο. Για αυτούς που δεν έχουν δώσει και δεν έχουν πάρει αγάπη από ένα σκυλάκι ή γατάκι είναι λογικό να τους φαίνεται παράξενο αυτό το συναίσθημα και βαρύγδουπες αυτές οι εκφράσεις, αλλά είναι αλήθεια πως όλοι όσοι έχουμε κατοικίδια και ειδικά φροντίζουμε και τα αδέσποτα, έχουμε ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση και μεγαλοψυχία με τους τετράποδους φίλους.

Ο άνθρωπος ανήκει στο ζωικό βασίλειο όπως τα οικόσιτα ζώα αστικής πανίδας, γάτες, σκύλοι, κουνέλια, αλλά και τα υπόλοιπα ζώα της άγριας φύσης.

Ο Τόνι Μαυρίδης είναι γνωστός για τη φιλοζωική του δράση και για τη μεγάλη αδυναμία που έχει για τα ζώα, έχοντας κάνει πολλές φιλοζωικές ενέργειες. Η Μόλυ του είναι η μεγάλη αγάπη της ζωής του και δυστυχώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 15 ετών.

Ο γνωστός tattoo artist που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την ταξιδιωτική εκπομπή Word Party αποχαιρέτησε την «πριτζηπέσσα» του που τον συνόδευε σε κάθε του βήμα με μια μια συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Μαυρίδης έγραψε:

«Η Μόλυ δεν είναι πια κοντά μας, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 15 ετών. Ψάχνω λόγια να γράψω και δεν βγάζω άκρη μέσα στο μυαλό μου. Δεν ξέρω από που να αρχίσω, σας ζητάω συγνώμη αλλά δεν μπορώ να την χαιρετήσω ούτε από εδώ.

Απλά έφυγε και οφείλω να το πω σε όσους την γνώριζαν, όσους την αγαπούσαν. Θέλω να ξέρετε ότι ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία ανάσα, της έσφιγγα το χέρι και της φιλούσα το πρόσωπο ψιθυρίζοντας πόσο την αγαπάω. Καλό ταξίδι Πριτζηπέσσα μου!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments