Lifestyle

Κάλια Ελευθερίου: Η influencer με τα see through εσώρουχα

Κάλια Ελευθερίου: Η influencer με τα see through εσώρουχα
Κάλια Ελευθερίου: Με λευκό στρινγκ εσώρουχο και σουτιέν, όλα see through, προκαλεί ζαλάδες.

Η πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα, αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ποζάροντας με λευκά see through εσώρουχα φορώντας το σακάκι της.

Η πρώην συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα, Κάλια Ελευθερίου αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ποζάροντας με λευκά see through εσώρουχα φορώντας το σακάκι της.

Η νεαρή influencer και πρώην πανελίστρια του Λιάγκα, χάρισε πονηρά στιγμιότυπα στους followers της και εκείνοι της έγραψαν κολακευτικά σχόλια.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια είναι δυστυχώς πιασμένη, καθώς τον Ιούνιο μάθαμε πως έχει σχέση. Στις 25 Ιουνίου γιόρτασε τα γενέθλια της σε νυχτερινό μαγαζί και είχε στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα για να γιορτάσει την ξεχωριστή της μέρα. Η ίδια έσβησε την τούρτα της, χόρεψε, τραγούδησε και με βίντεο των παρευρισκόμενων που αναρτήθηκε στα social media… μάθαμε πως είναι ξανά ερωτευμένη.

Η ίδια μετά το “Happy Birthday” χόρεψε αγκαλιά με τον νέο σύντροφό της, ο οποίος ονομάζεται Μιχάλης και μοιράστηκαν ένα παθιασμένο φιλί μπροστά σε όλους. Πρόκειται για την πρώτη τρυφερή στιγμή τους που βλέπουμε, αφού μέχρι τώρα, θέλησε να το κρατήσει κρυφό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments