Ελλάδα

Κακοκαιρία Μπάλλος: Εντοπίστηκε ο αγνοούμενος στο Πικέρμι

Κακοκαιρία Μπάλλος: Εντοπίστηκε ο αγνοούμενος στο Πικέρμι
Κακοκαιρία Μπάλλος: Εντοπίστηκε σώος και αβλαβής ο αγνοούμενος οδηγός και μεταβαίνει στο Πικέρμι για να υποδείξει το σημείο όπου το ρέμα παρέσυρε το τζιπ.

Η Κακοκαιρία Μπάλλος έχει πλήξει όλη τη χώρα με τα προβλήματα να διαδέχονται το ένα το άλλο. Μετά από εκτενή έρευνα των ανδρών της ΕΜΑΚ στο Πικέρμι, εντοπίστηκε σώος ο οδηγός που αγνοούνταν όταν το αυτοκίνητό του παρέσυρε το ρέμα στην οδό Αγίου Γεωργίου στο Πικέρμι.

Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός επιβεβαίωσε ότι εγκατέλειψε το όχημα όταν φούσκωσε το ρέμα της Πετρέζας, και τα ορμητικά νερά παρέσυραν το πράσινο τζιπ. Στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι του στη Νέα Μάκρη, όπου τον εντόπισαν οι αστυνομικοί του τμήματος. Ο οδηγός μεταβαίνει στο Πικέρμι για να υποδείξει το σημείο όπου το ρέμα παρέσυρε το τζιπ, για να αποκλείσουν την εκδοχή να έχει παρασυρθεί και δεύτερο αυτοκίνητο.

Το περιστατικό

Κλήση έγινε στο 112 για αυτοκίνητο που παρασύρθηκε στο ρέμα Ήμερος Πεύκος. Από εκείνη την ώρα αναζητείται ο οδηγός του ΙΧ. Ο οδηγός φέρεται να παρασύρθηκε στην Αγία Κυριακή, περιοχή κοντά σε Ραφήνα και Πικέρμι. Ο πολίτης που ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανέφερε ότι είδε τον οδηγό να παρασύρεται από φουσκωμένο ρέμα της περιοχής.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα και ομάδα της ΕΜΑΚ που κάνουν έρευνες στην περιοχή. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί αυτοκίνητο παρά το γεγονός ότι η σταθμή του νερού έχει πέσει πολύ.

Στην μάχη του απεγκλωβισμού τα Super Puma

Έγιναν 385 κλήσεις, εκ των οποίων οι 340 για άντληση υδάτων. Όπως είπε ακόμα ο υπουργός στην Κέρκυρα σπεύδει Super Puma προκειμένου να απεγκλωβίσει δεκάδες κατοίκους που έχουν καταφύγει στις οροφές των σπιτιών τους γιατί έχει υπερχειλίσει το ρέμα στην περιοχή Μωραΐτικα.

Μεγάλα προβλήματα και στην πόλη

Πλημμυρικά προβλήματα στο οδικό δίκτυο, περιμετρικά και στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας έχει προκαλέσει η επέλαση του «Μπάλλου», που πλήττει τις τελευταίες ώρες το νησί των Φαιάκων. Ο όγκος του νερού και η χαμηλή ορατότητα, παρέσυραν ΙΧ αυτοκίνητο που έπεσε σε τάφρο στην περιοχή Τρία Γεφύρια, έξω από την πόλη, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν οι επιβάτες του.

Την ίδια ώρα κατάρρευσε τμήμα τοιχίου που περικλείει τον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο, στην καρδιά της πόλης, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί, καθώς το γήπεδο ήταν άδειο. Οι ισχυροί νοτιάδες που πνέουν στο νησί κατάφεραν να ξεριζώσουν δέντρο του οποίου η πτώση προκάλεσε προβλήματα στο περιφερειακό οδικό δίκτυο στην περιοχή Αγίας Αικατερίνης στη Μέση Κέρκυρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments