Lifestyle

Ήβη Αδάμου: «Δεν σηκώνω κουβέντα για τον Μιχάλη»

Ήβη Αδάμου: «Δεν σηκώνω κουβέντα για τον Μιχάλη»
Ήβη Αδάμου: Την αγάπη και τον θαυμασμό της για τον άνδρα της, Μιχάλη Κουινέλη, εξέφρασε για ακόμη μια φορά η τραγουδίστρια.

Η Ήβη Αδάμου απολαμβάνει την γαλήνη της οικογένειάς της, καθώς τα τελευταία χρόνια ζει μεταξύ Αθήνας και Αλεξανδρούπολης, με τον σύζυγό της, Μιχάλη Κουινέλη και την μικρή τους κόρη. Στην πόλη της Θράκης, γενέτειρα και τόπο καταγωγής του ράπερ των Stavento ζουν από κοινή τους επιλογή να μεγαλώσουν το παιδί τους σε πιο ήρεμους ρυθμούς, ενώ στην Αθήνα βρίσκονται για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, έχοντας διαμέρισμα στην Κάτω Κηφισιά.

Πέρα από τα προσωπικά της, η Κύπρια τραγουδίστρια συνεχίζει δυναμική την καριέρα της στο τραγούδι, καθώς το νέο της τραγούδι με τον σύντροφο και συνεργάτη της Μιχάλη Stavento, με τίτλο «Για σένα» σημειώνει μεγάλη επιτυχία, ενώ αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα στο «Fantasia» μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο και Πέτρο Ιακωβίδη, που θα γίνει αύριο, Παρασκευή 15/10 και θα εμφανίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Το «Fantasia» ήταν και το τελευταίο της μουσικό στέκι προ κορωνοϊού και έτσι η μελαχρινή καλλονή θα συνεχίζει τη συνεργασία της με τον επιχειρηματία, Κώστα Μπερτάκη.

Μάλιστα, η Ήβη Αδάμου τραγούδησε στη βραδιά του Madame Figaro στην Κύπρο για τα βραβεία «Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς».

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ▪️Ivi Adamou▪️ (@iviadamou_)

Η Ήβη Αδάμου ήταν καλεσμένη στο «The 2night show» που προβλήθηκε χθες το βράδυ (13/10) στον ΑΝΤ1 και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πώς άλλαξε τη ζωή της ο ερχομός της κόρης της και το πώς βιώνει το απίστευτο θαύμα της μητρότητας.

«Εγώ δεν φοβόμουν τίποτα, ήμουν χαλαρή. Τώρα φοβάμαι μην πάθω κάτι όταν φεύγω από το παιδί, τον άντρα και το σπίτι μου» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων, ενώ όπως αποκάλυψε η Ανατολή πηγαίνει πλέον νηπιαγωγείο κι ότι μπορεί να της βάζει όρια, ενώ η μικρή κάνει ό,τι θέλει τον μπαμπά της.

Ο Μιχάλη Κουινέλης είναι ο άνθρωπός της, όπως εξομολογείται, τον οποίο αγαπά κάθε μέρα και για περισσότερο.

«Πριν γίνουμε ζευγάρι είχαμε συνεργαστεί και ο πατέρας μου τον είχε γνωρίσει στην περιοδεία μου και έγιναν φίλοι».

«Δεν σηκώνω κουβέντα για τον Μιχάλη» είπε σχετικά με το αν αντέδρασε αρχικά η οικογένειά της στον δεσμό τους. «Ήθελα αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου για άπειρους λόγους, έχει πυγμή, είναι προστατευτικός. Είναι όπως πρέπει».

Οι δυο τους αποφάσισαν να μείνουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη και να αποχωριστούν τον έξαλλο ρυθμό της πρωτεύουσας.

«Ήταν κοινή μας απόφαση. Σίγουρα όταν μου το είπε το σκέφτηκα και και σκέφτηκα σαν γονιός. Πού θα ζήσει το παιδί μου πιο όμορφα; Και είπαμε ότι το καλύτερο μέρος είναι η Αλεξανδρούπολη γιατί θα ζήσει άλλη ποιότητα ζωής γιατί οι ρυθμοί είναι πιο ξεκούραστοι. Θέλει όμως σωστή διαχείριση» υπογράμμισε.

Μεταξύ άλλων η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρεται στη μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού, το «Για Σένα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments