Lifestyle

Μαραβέγιας – Σωτηροπούλου: Νέες φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο τους

Μαραβέγιας – Σωτηροπούλου: Νέες φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο τους
Μαραβέγιας - Σωτηροπούλου: Η τούρτα, τα ονόματα στο παπούτσι και οι στιγμές ευτυχίας.

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται ο Κωστής Μαραβέγιας με την Τόνια Σωτηροπούλου, καθώς το διάσημο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του πολιτικού γάμου την περασμένη Δευτέρα, στο δημαρχείο του αγαπημένου τους νησιού, της Ύδρας.

Η τελετή έγινε υπό άκρα μυστικότητα και με μόλις 10 καλεσμένους! Όπως έχουν παραδεχτεί, ο γάμος και για τους δυο είναι μια τυπική διαδικασία, αφού αισθάνονται και ζουν ως παντρεμένοι από την πρώτη κιόλας στιγμή που αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι. svg%3E

Παρά τον μυστικό γάμο, τόσο η ηθοποιός, όσο και ο τραγουδοποιός φρόντισαν να ενημερώσουν τους ακόλουθούς τους στο Instagram με φωτογραφικό υλικό από την πιο όμορφη στιγμή της κοινής ζωής τους.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou)

Το πρωί της Πέμπτης, η όμορφη ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί «λίγη αγάπη ακόμα» με τους διαδικτυακούς της φίλους, ποστάροντας μερικές ακόμα στιγμές από τη σημαντική αυτή ημέρα, όπως τη στιγμή που της φοράνε τη βέρα του γάμου, τη στιγμή που κόβει την τούρτα με τον αγαπημένο της αλλά και όταν έγραφε τα ονόματα των κοριτσιών κάτω από το παπούτσι της.

Ο συνθέτης και ερμηνευτής ανέβασε μια φωτογραφία από την τελετή του γάμου, όπου φιλά με τρυφερότητα την εκλεκτή της καρδιάς του.

Πριν από τέσσερα χρόνια γνωρίστηκαν και αθόρυβα δημιούργησαν μια σχέση που άργησαν να καταλάβουν τα Media. Κάπως έτσι αντάλλαξαν βέρες και ορκίστηκαν αιώνια αγάπη και αφοσίωση στο δημαρχείο της Ύδρας Αργοσαρωνικού, αφού γάμος τους ήταν πολιτικός και τον τέλεσε ο αντιδήμαρχος του νησιού Γιάννης Μπελεγρής. svg%3E

Το ζευγάρι είχε ιδιαίτερη αδυναμία στο νησί του Αργοσαρωνικού, αφού το επισκέπτονται με κάθε ευκαιρία για τις διακοπές τους, από το καλοκαίρι του 2019, μέχρι και αυτό που μόλις πέρασε. svg%3E

Μπορεί η γνωριμία τους να μην έφερε κεραυνοβόλο έρωτα με την πρώτη ματιά, αλλά ο τραγουδοποιός και η ηθοποιός έχτισαν γερά θεμέλια για μια δυνατή σχέση.

Η σχέση τους μετρά ήδη τέσσερα χρόνια και όπως έχουν δηλώσει και οι δυο αρκετές φορές ο ένας είναι οικογένεια για τον άλλο. Όσοι τους γνωρίζουν καλά κάνουν λόγο για ένα πολύ αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι με πολύ χιούμορ που ο ένας σέβεται και θαυμάζει τον άλλο.

«Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά γιατί γνωριζόμασταν ήδη. Έχουμε αρκετούς κοινούς φίλους και είχαμε βρεθεί στην ίδια παρέα. Την πρώτη φορά που βγήκαμε οι δυο μας, ούτε εγώ ούτε εκείνος είχαμε στο μυαλό μας ότι θέλαμε να εξελιχθεί σε έρωτα η γνωριμία μας. Μας έδεσε όμως κάτι αυτόματα και μετά από μία εβδομάδα ήμασταν μαζί. Έπειτα από δέκα ημέρες ζήσαμε κιόλας μαζί και πλέον έχουν περάσει τέσσερα χρόνια. Κατά κάποιον τρόπο, ήταν γραφτό να συναντηθούμε» είχε δηλώσει η Τόνια Σωτηροπούλου.

Οι διάσημοι καλεσμένοι

Ανάμεσα στα δέκα άτομα της λίστας σύμφωνα με πληροφορίες οι Νίκος Περράκης, Δημήτρης Μοθωναίος, Ευγενία Σαμαρά, Πάνος Μουζουράκης και Κατρίνα Τσάνταλη. svg%3E

Η ευγενική χειρονομία και ο διπλωματικός τρόπος που απέφυγαν τους παπαράτσι

Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει μακριά από τα φλας αυτή την ξεχωριστή για εκείνους ημέρα γι αυτό και όταν φωτογράφοι και κάμερες συγκεντρώθηκαν έξω από τον χώρο του ξενοδοχείου εκείνοι δεν αδιαφόρησαν αλλά έστειλαν τούρτα και κρασί προκειμένου να τους ευχαριστήσουν αλλά και να τους πουν πως δεν θα μπορέσουν να μοιραστούν μαζί τους αυτές τις στιγμές. svg%3E

Υπέρκομψη η Τόνια Σωτηροπούλου

Για τον γάμο τους η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε μια απλή και ταυτόχρονα σικ μπομπονιέρα, η οποία αποτελούνταν από ένα μπεζ πουγκί δεμένο μ ένα ματσάκι από λεβάντες, ενώ ως δώρο στους καλεσμένους δόθηκε και από ένα γλαστράκι με το φυτό ανθούριο και μια κάρτα «Ευχαριστούμε πολύ. Κωστής & Τόνια» με καλλιγραφικά γράμματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments