Lifestyle

Μαρία Ντίνα: Νέα φωτογραφία με στρινγκ μαγιό

Μαρία Ντίνα: Νέα φωτογραφία με στρινγκ μαγιό
Μαρία Ντίνα: Η τραγουδίστρια ποζάρει όλο υποσχέσεις με στρινγκ μαγιό επιδεικνύοντας τα πανέμορφα οπίσθιά της.

Η Μαρία Ντίνα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από το μουσικό διαγωνισμό X-FACTOR, όπου μαζί με την αδερφή της, Ελένη, συμμετείχαν με το συγκρότημα τους, γνωστό ως Dinamiss.

Εκ τότε έχουν κυκλοφορήσει αρκετά τραγούδια που έγιναν επιτυχίες με πιο πρόσφατο το «Rio» που συμμετέχει η Κατερίνα Στικούδη κι ο MC Daddy.

Η 21χρονη τραγουδίστρια με το όμορφο πρόσωπο, τα σαρκώδη χείλη και το αγαλματένιο κορμί, κέρδισε το κοινό και κυρίως το ανδρικό, όπως φαίνεται από τον λογαριασμό της στο Instagram, με τους followers να πλησιάζουν τους 100.000.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴹᴬᴿᴵᴬ ᴰᴵᴺᴬ ▫️Dinamiss (@mariadinamiss)

Και η νεαρή καλλονή φροντίζει να τους αποζημιώνει, ποστάροντας εκτός από επαγγελματικές και πιο προσωπικές φωτογραφίες της, που εξιτάρουν τη φαντασία. Κυρίως φροντίζει να δείχνει με υπερηφάνια και λάγνο βλέμμα γεμάτο πονηρές υποσχέσεις τα πανέμορφα οπίσθιά της που τα αφήνει ακάλυπτα, φορώντας μόνο μικροσκοπικά στριγνκ μαγιό κι εσώρουχα που χάνονται μέσα στον υπέροχο κόσμο των οπισθιών της.

Τσαχπίνα με σκέρτσο και νάζι, χαμογελά, ενώ ποζάρει με τα καυτά οπίσθιά της να είναι σε εμφανή θέση για να παίξει με το μυαλό κάθε άνδρα.

Μάλιστα, προχώρησε σε ακόμα μια καυτή ανάρτηση από τις καλοκαιρινές της διακοπές, όπου πόζαρε όλο υποσχέσεις στον φωτογραφικό φακό με μαύρο μπικίνι, όπου το μικροσκοπικό στρινγκ χανόταν μέσα στα εντυπωσιακά και πεταχτά οπίσθιά της που τα δείχνει σε κάθε ευκαιρία για να κολάζει το ανδρικό κοινό που θέλει πάντα να κρατά στις επάλξεις.

Η τραγουδίστρια τουρλώνει με χαρά και καμάρι την πίσω όψη της και ανεβάζει τη θερμοκρασία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments