Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Θέτει υποψηφιότητα ο Βασίλης Κεγκέρογλου

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Θέτει υποψηφιότητα ο Βασίλης Κεγκέρογλου
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ραγδαίες οι εξελίξεις στο κόμμα μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας της Φώφης Γεννηματά.

Υποψηφιότητα στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ θέτει ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου, Βασίλης Κεγκέρογλου. Ο βουλευτής εκδήλωσε το ενδιαφέρον του, για να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος, ζητώντας με επιστολή του προς την ΕΔΕΚΑΠ την παράταση της προθεσμίας που λήγει την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου για να μπορέσει να συγκεντρώσει τις 5.000 υπογραφές.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κεγκέρογλου, μιλώντας στο in.gr, επιβεβαίωσε την επιθυμία του να διεκδικήσει την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές, που θα διεξαχθούν στις 5 Δεκεμβρίου (και 12/12 ο δεύτερος γύρος).

“Δεν συνδέεται η υποψηφιότητά μου με το θέμα της υγείας της προέδρου”

«Πράγματι, ενημέρωσα την ΕΔΕΚΑΠ, με επιστολή μου, για την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ και ζήτησα να παραταθεί για μία εβδομάδα η προθεσμία, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, προκειμένου να συγκεντρώσω τις απαιτούμενες 5.000 υπογραφές», δήλωσε ο κ. Κεγκέρογλου.

Σε ερώτηση του in.gr, αν η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, δίνοντας μια νέα, δύσκολη μάχη για την υγεία της, είναι ενήμερη για την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος, ο Βασίλης Κεγκέρογλου απάντησε:

«Δεν συνδέεται η υποψηφιότητά μου με το θέμα της υγείας της προέδρου. Εγώ επικοινώνησα μαζί της χθες το βράδυ, για να μάθω νέα για την υγεία της. Η κίνησή μου σχετίζεται και με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ, της οποίας είμαι γραμματέας», τόνισε ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Η επιστολή του Βασίλη Κεγκέρογλου

«Αθήνα, 14-10-21

Προς: ΕΔΕΚΑΠ Πρόεδρο σ. Θεόδωρο Καπετανάκη ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κ.Ο. ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Αγαπητοί σύντροφοι και αγαπητές συντρόφισσες, Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος. Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας – τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021 – προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές.

Με εκτίμηση και συντροφικούς χαιρετισμούς,

Βασίλης Κεγκέρογλου»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments