Ελλάδα

Εύβοια: Νεκρός εντοπίστηκε ο 69χρονος αγνοούμενος κτηνοτρόφος

Εύβοια: Νεκρός εντοπίστηκε ο 69χρονος αγνοούμενος κτηνοτρόφος
Εύβοια: Τραγικό τέλος στις έρευνες για τον κτηνοτρόφο.

Νεκρός εντοπίστηκε ο 69χρονος βοσκός που αγνοούταν στην Εύβοια, ο οποίος εντοπίστηκε από ελικόπτερο της Πυροσβεστικής. Όπως αναφέρει στο evima.gr η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων δήλωσε πως δυστυχώς ο 69χρονος βοσκός είναι νεκρός και εντοπίστηκε κοντά στο χωριό Τσακαίοι.

Η σφοδρότητα των φαινομένων ήταν τόσο μεγάλη που το αυτοκίνητό του έγινε κομμάτια. Η πόρτα κι άλλα κομμάτια του αυτοκινήτου του 70χρονου κτηνοτρόφου βρέθηκαν αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο που εκτιμάται πως βρισκόταν όταν τηλεφώνησε στην πυροσβεστική, ενώ κομμάτια εντοπίζονται ακόμη κι ένα χιλιόμετρο μακριά!

Εύβοια: Το χρονικό της εξαφάνισης του βοσκού

Επιχείρηση της Πυροσβεστικής εκτυλίχθηκε νωρίτερα για τον εντοπισμό ενός 69χρονου άνδρα από την περιοχή Τσακαίοι του δήμου Καρύστου Ευβοίας, έπειτα από χείμαρρο που είχε φουσκώσει λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Μπάλλος» που πλήττει τη χώρα μας αυτές τις μέρες. Πρόκειται για έναν 69χρονο βοσκό, ο οποίος βρισκόταν στο βοσκοτόπι του όταν κάλεσε την Πυροσβεστική για να ζητήσει βοήθεια, καθώς έχει εγκλωβιστεί στην περιοχή.Ο ίδιος περιέγραψε τηλεφωνικά ότι ένας χείμαρρος είχε «φουσκώσει» στο σημείο που βρισκόταν, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος».

Εύβοια

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο άνδρας κάλεσε για βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή. Έχουν ήδη κινητοποιηθεί 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και προσπαθούν να τον εντοπίσουν. Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν ξανά οι έρευνες ενώ στο σημείο βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο διοικητής της Πυροσβεστικής Χαλκίδας κ. Περικλής Κουλκουβίνης.

Δίπλα σε ρυάκια, χειμάρρους και ποταμούς και σε γέφυρες, ξενύχτησαν τα δεκάδες πληρώματα της πυροσβεστικής και οι χειριστές των χωματουργικών μηχανημάτων στην βόρεια Εύβοια που ήταν σε ετοιμότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας να παρέμβουν, για να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενες πλημμύρες. Από τις πρώτες πρωινές ώρες βρέχει ακατάπαυστα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν εντοπιστεί κρίσιμα θέματα. Οι περιπολίες συνεχίζονται, καθώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί ιδιαίτερα.

Έντονη είναι η ανησυχία των κατοίκων, καθώς μετά τις καλοκαιρινές πυρκαγιές αλλά και τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα, δεν νιώθουν ασφαλείς, σύμφωνα με το evima.gr. Οι έντονες βροχοπτώσεις όμως δεν έχουν εγκαταλείψει την Εύβοια καθώς δοκιμάζετε το νότιο τμήμα του νησιού από χθες το βράδυ. Η υπερχείλιση ποταμού στα Νέα Στύρα, η διακοπή της κυκλοφορίας στο δρόμο που οδηγεί στην περιοχή, τα 8 πλημμυρισμένα σπίτια και ο απεγκλωβισμός των οικογενειών που είδαν τα νερά να μπαίνουν στα σπίτια τους, μαζί με τον αγνοούμενο 70χρονο βοσκό που αναζητούν ακόμη οι πυροσβέστες, είναι τα καθοριστικά σημεία που όλη τη νύχτα έκαναν έντονη την αγωνία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments