Διεθνή

Βρετανία: Επιτέθηκαν με μαχαίρι σε βουλευτή

Βρετανία: Επιτέθηκαν με μαχαίρι σε βουλευτή
Βρετανία: Πληροφορίες του BBC αναφέρουν ότι οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός άνδρα μετά το περιστατικό.

Ο βουλευτής των Συντηρητικών στη Βρετανία, Σερ Ντέιβιντ Άμες, γνωστός για τις θέσεις του υπέρ του Brexit. δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο Έσσεξ, έξω από εκκλησία μεθοδιστών. Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, το συμβάν έλαβε χώρα έξω από την εκκλησία μεθοδιστών Belfairs στο Leigh-on-Sea του Έσσεξ, με τον βουλευτή να βρίσκεται έξω από τον ιερό ναό σε εκδήλωση γνωριμίας με απλούς πολίτες.

Σύμφωνα με το Sky News, o 69χρονος Αμές δέχθηκε «πολλές μαχαιριές» και έλαβε τις πρώτες βοήθειες στο σημείο. Άτομο που πιθανόν ήταν μάρτυρας στο συμβάν, έγραψε νωρίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως «τον μαχαίρωσαν στο δρόμο έξω από την εκκλησία, ενώ βρισκόμουν έξω από το κτήριο».

Βρετανία: Το BBC κάνει λόγο για σύλληψη ενός ατόμου

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, καθώς επίσης και ένα ελικόπτερο της αστυνομίας, μετέδωσε το Essex Εcho. Πληροφορίες του BBC αναφέρουν ότι οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός άνδρα μετά το περιστατικό. Βρετανία

Η τοπική αστυνομία φέρεται πως δεν αναζητά κάποιο άλλο πρόσωπο που να σχετίζεται με την επίθεση σε βάρος του 69χρονου. Το γραφείο του βουλευτή στο Λονδίνο επιβεβαίωσε ότι ο βουλευτής δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι αλλά δεν έδωσε άλλες πληροφορίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments