Lifestyle

Άντζελα Γκερέκου: Οργισμένη αντίδραση για δημοσιεύματα περί νέου έρωτα

Άντζελα Γκερέκου: Οργισμένη αντίδραση για δημοσιεύματα περί νέου έρωτα
Άντζελα Γκερέκου: Την οργισμένη απάντηση της προκάλεσαν τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για νέο έρωτα με γνωστό επιχειρηματία.

Πριν από περίπου τρεις μήνες έφυγε από την ζωή ο Τόλης Βοσκόπουλος, μία είδηση που έφερε θλίψη, τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο, όσο και στην σύζυγο του Άντζελα Γκερέκου και τα παιδιά τους. Παρόλα αυτά κάποια δημοσιεύματα προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση της καθώς την ήθελαν να είναι ξανά ερωτευμένη.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιό έγραψε μία ανάρτηση στο Instagram με την οποία απαντά στα δημοσιεύματα λέγοντας «Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι όποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται! Δεν σέβεστε ουτε εμένα, ουτε το παιδί μου αλλα κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες».

Η ανάρτηση

“Δεν ειχα σκοπό να σχολιάσω τίποτα αλλα επειδή βλέπω ότι το θέμα παίρνει διαστάσεις και ενοχλούνται άτομα απο το κοντινό περιβάλλον μου, θα το κάνω. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι όποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται!

Δεν σέβεστε ουτε εμένα, ουτε το παιδί μου αλλα κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες! Τι να πω; «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…» Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα… Λυπάμαι!”

Τι λέει το δημοσίευμα

Όπως αναφέρει το περιοδικό Yes, γνωστός επιχειρηματίας έχει κλέψει την καρδιά της ηθοποιού.

Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και ψίθυροι τους θέλουν να προχωρούν στο επόμενο βήμα, της ένωσης με τα ιερά δεσμά του γάμου, αν και κάτι τέτοιο μπορεί να μη γίνει άμεσα, με το πένθος για τον Τόλη Βοσκόπουλο να είναι ακόμη νωπό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments