Lifestyle

Κατερίνα Στικούδη: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

Κατερίνα Στικούδη: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο
Κατερίνα Στικούδη: Τι συνέβη τελικά με την εγκυμοσύνη της;

Τελικά δεν βιάζεται τόσο ο γιος της να έρθει στον έξω κόσμο και θέλει λίγες ακόμη τελευταίες στιγμές στην κοιλιά της μαμάς του, Κατερίνας Στικούδη, η οποία θα χρειαστεί να κάνει λίγη ακόμη υπομονή για να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί και τρίτο μέλος της οικογένειάς της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Η τραγουδίστρια μπήκε χθες στο μαιευτήριο αλλά πήρε εξιτήριο μετά από αρκετές ώρες καθώς το μωρό δεν είχε ακόμα πάρει θέση.

Μέσα στο ΣΚ θα έρθει ο μπέμπης

Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Να σας δώσουμε κάποιες πληροφορίες γιατί χθες κυκλοφόρησε πολύ έντονα η φήμη ότι γεννάει η Κατερίνα Στικούδη σήμερα. Το ανακοίνωσε και η Κατερίνα Καινούργιου που έχει καλό ρεπορτάζ ότι μπήκε στο μαιευτήριο αλλά οι πληροφορίες την θέλουν να πήρε εξιτήριο προσωρινά γιατί το μωράκι δεν πήρε θέση αλλά μέχρι την Κυριακή θα συμβεί το ευτυχές γεγονός. Το Κατερινάκι είναι πιο έτοιμο από ποτέ».

Στο πλευρό της τραγουδίστριας βρίσκεται φυσικά ο άνδρας της και η μητέρα της που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη. Η μελαχρινή καλλονή αναμένεται να επιστρέψει μετά από κάποια επεισόδια στο J2US, στο green room.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments