Ειδήσεις

Ιωάννα Μαλέσκου: Τέσσερα σαλιγκάρια έκαναν βόλτα στο…προσωπό της

Ιωάννα Μαλέσκου: Τέσσερα σαλιγκάρια έκαναν βόλτα στο…προσωπό της
Ιωάννα Μαλέσκου: Η Ιόμορφη παρουσιάστρια ξάπλωσε και απόλαυσε την περιποιηση των σαλιγκαριών

Μία… awkward θεραπεία περιποίησης προσώπου αποφάσισε να κάνει στον αέρα της εκπομπής ”Love it” η Ιωάννα Μαλέσκου, με πρωταγωνιστές τεράστια σαλιγκάρια.

Χθες Παρασκευή, η παρουσιάστρια υποδέχθηκε στην εκπομπή μία αισθητικό η οποία για την θεραπεία ενυδάτωσης προσώπου χρησιμοποίησε υπερμεγέθη σαλιγκάρια με καταγωγή από την Αφρική, τα οποία διαθέτουν ”θαυματουργή” βλέννα.

Η βλέννα που αφήνουν τα σαλιγκάρια είναι θεραπευτική, το “μουτσίνι”, όπως λέγεται χαρακτηριστικά και είναι το σάλιο έχει Βιταμίνη Α και όπως εξήγησαν στην εκπομπή είναι κατάλληλο για επούλωση, για εγκαύματα, για αμυχές και εκδορές.

Τέσσερα σαλιγκάρια για τη θεραπεία

Έτσι λοιπόν, η Ιωάννα Μαλέσκου, έπαιξε τον ρόλο του μοντέλου. Ξάπλωσε στο ειδικό κρεβάτι και αφέθηκε στις ευεργετικές ιδιότητες τεσσάρων, ζωντανών σαλιγκαριών, τα οποία έκαναν βόλτα στο πρόσωπό της!

Μόλις η φυσικοθεραπεύτρια ακούμπησε το πρώτο σαλιγκάρι στο στέρνο της, εκείνη τόνισε πως είναι παγωμένο και πως νιώθει να της “κάνει παιχνίδι”. Το δεύτερο και το τρίτο σαλιγκάρι τοποθετήθηκαν στα ζυγωματικά της παρουσιάστριας, το τέταρτο στο κούτελό της.

“Με βλέπετε που δεν μπορώ να κινηθώ. Είναι πρωτόγνωρο για εμένα αυτό ξεκάθαρα, είναι πολύ δροσερά, γλιστράνε”, σχολίασε η παρουσιάστρια για την εμπειρία της.

Λίγα λόγια για την Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει την Πρέβεζα. Την ηλικία της θα τη βρείτε στο τέλος του άρθρου. Σπούδασε παιδαγωγικό στην Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια πήγε στην Κρήτη για να εργαστεί ως δασκάλα. Συνήθως εργαζόταν σε χωριά του Νομού Ηρακλείου, άλλα ήταν και για ένα χρόνο στο Ρέθυμνο όπου έκανε παράλληλη στήριξη. Το 2013 που πρωτοπήγε στο νησί, της πρότειναν να συμμετάσχει στα καλλιστεία και συγκεκριμένα στον 34ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς. Έτσι αφού κέρδισε τον τίτλο της Β’ αναπληρωματική Miss Κρήτη, την καλούσαν σε διάφορες εκπομπές. Μία από τις εκπομπές αυτές ήταν και η εκπομπή που παρουσίαζε αργότερα και η ίδια το “Καλό μεσημέρι”. Στη συνέχεια άρχισε να ασχολείται με την τηλεόραση.

Αρχικά παράλληλα με την εβδομαδιαία της εκπομπή εργαζόταν και ως δασκάλα. Όταν όμως ξεκίνησε την καθημερινή της εκπομπή, παραιτήθηκε. Δεν αποκλείει το να επιστρέψει στην εκπαίδευση σε μεγαλύτερη ηλικία. Η Ιωάννα είναι σχεδόν 5 χρόνια σε σχέση. Ο σύντροφος της είναι από την Κρήτη και τον πρώτο καιρό ήταν φίλοι. Η φιλία αυτή εξελίχθηκε σε μια όμορφη σχέση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments