Οικονομία

ΤΑΙΠΕΔ: Τέσσερις προσφορές για την αξιοποίηση της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούρνες Κρήτης

ΤΑΙΠΕΔ: Τέσσερις προσφορές για την αξιοποίηση της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούρνες Κρήτης
ΤΑΙΠΕΔ: Τέσσερις προσφορές κατατέθηκαν για την αξιοποίηση της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης.

Τέσσερις προσφορές κατατέθηκαν για την αξιοποίηση της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης στο ΤΑΙΠΕΔ.

Ποιοι κατέθεσαν πρόταση

Ειδικότερα, προσφορές υποβλήθηκαν από τους εξής ενδιαφερόμενους (με αλφαβητική σειρά):

  • CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI A.E.- LYKTOS HOLDING Α.Ε.

Ο όμιλος Comer είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες εταιρείες ακινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σήμερα, δραστηριοποιείται στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες στους τομείς των πολυτελών κατοικιών, των πάρκων γραφείων, των πάρκων λιανικής, των ξενοδοχείων και των εγκαταστάσεων αναψυχής. Στην Ελλάδα, ο όμιλος εξαγόρασε το 81% του Club Hotel Loutraki S.A το καλοκαίρι του 2020.

Η Lyktos Holdings αποτελεί γνωστή εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών Wealth Management. Σε αποκλειστική συνεργασία με τη διεθνούς εμβέλειας χρηματιστηριακή εταιρεία Euroxx ΑΧΕΠΕΥ προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις και επενδυτικές συμβουλές επί ρευστών διαθεσίμων για κάθε πελάτη, ανάλογα με τον βαθμό ρίσκου ή ασφαλείας που επιθυμεί.

  • DIMAND Α.Ε.

Η Dimand A.E. είναι μια από σημαντικότερες εταιρείες ακινήτων στην Ελλάδα προσφέροντας σημαντικό εύρος παρεχόμενων υπηρεσιών που περιλαμβάνει τη διαχείριση έργων και κατασκευών, την παροχή τεχνικής και συμβουλευτικής υποστήριξης και τη διαχείριση εγκαταστάσεων. Ιδρύθηκε το 2002, έχοντας σημαντική εμπειρία στην υλοποίηση ιδιαίτερα απαιτητικών έργων όπως του γηπέδου ποδοσφαίρου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ανακατασκευή του Πύργου Πειραιά, το «Σαρόγλειο» Ίδρυμα στην Ομόνοια, την ανακατασκευή των πρώην κτιριακών εγκαταστάσεων του «Παπαστράτου» στον Πειραιά κ.ά.

Σταϊκούρας: Οι προσφορές για το ακίνητο στις Γούρνες Ηρακλείου επιβεβαιώνουν την ορθότητα του σχεδιασμού μας

Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε: “  «Έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον από μεγάλους και αξιόπιστους διεθνείς και ελληνικούς επιχειρηματικούς ομίλους, συγκέντρωσε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), για την αξιοποίηση τμήματος της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης.

Συγκεκριμένα, τέσσερα επενδυτικά σχήματα υπέβαλαν εκδήλωση ενδιαφέροντος, επιβεβαιώνοντας τις μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές που υπάρχουν από την ανάπτυξη του εν λόγω ακινήτου.

Η σημερινή εξέλιξη επιβεβαιώνει την ορθότητα και την αποτελεσματικότητα του σχεδιασμού της κυβέρνησης για τη βέλτιστη αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της χώρας. Σχεδιασμός που συνεχίζει να υλοποιείται, παρά τα εμπόδια που έχει δημιουργήσει η υγειονομική κρίση, με μεθοδικότητα, αποφασιστικότητα και αναπτυξιακό προσανατολισμό, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και συνολικά της ελληνικής οικονομίας”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments