Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας: Επτά προσλήψεις στο δήμο Χαϊδαρίου

Θέσεις εργασίας: Επτά προσλήψεις στο δήμο Χαϊδαρίου
Θέσεις εργασίας: Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου 7 ατόμων προωθεί ο Δήμος Χαϊδαρίου, που εδρεύει στο Χαϊδάρι Ν. Αττικής, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου για τις υπηρεσίες Πολιτισμού και Αθλητισμού, από έσοδα προερχόμενα από αντίτιμο», συνολικής διάρκειας έως 12 μήνες.

Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου 7 ατόμων προωθεί ο Δήμος Χαϊδαρίου, που εδρεύει στο Χαϊδάρι Ν. Αττικής, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου για τις υπηρεσίες Πολιτισμού και Αθλητισμού, από έσοδα προερχόμενα από αντίτιμο», συνολικής διάρκειας έως 12 μήνες. Αιτήσεις μέχρι 18 Οκτωβρίου 2021.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΠΕ Καθηγητών Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Αντισφαίριση
  • ΠΕ Καθηγητών Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Κολύμβηση και άδεια Ναυαγοσώστη
  • ΠΕ Καθηγητών Φυσικής Αγωγής (Pilates)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ 1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ([email protected]) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Χαϊδαρίου, Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Καραϊσκάκη 138, Τ.Κ. 12461 Χαϊδάρι, υπόψιν των κ. Νιδέλτσου Ειρήνης, κ. Λαγουδάκου Ηλία (τηλ. επικοινωνίας: 213 2047305).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η αίτηση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσής της είναι αποκλειστικά του υποψηφίου. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών (υπολογιζομένων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Χαϊδαρίου, στο διαδικτυακό τόπο αυτού (www.haidari.gr) καθώς και στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις και στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments