Πολιτική

Χριστοδουλάκης: Κανονικά οι διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ

Χριστοδουλάκης: Κανονικά οι διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ
Χριστοδουλάκης: Η «διαδικασία εκλογής αρχηγού θα προχωρήσει κανονικά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο γραμματέας του κόμματος.

Κανονικά θα συνεχιστούν οι διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής ανέφερε ο γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης, μιλώντας στο MEGA Σαββατοκύριακο.

«Το θέμα υγείας της Φώφης Γεννηματά μας συγκλόνισε όλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σεβαστούμε απόλυτα όλες τις ειλημμένες συλλογικές αποφάσεις και η διαδικασία εκλογής αρχηγού θα προχωρήσει κανονικά όπως έχει αποφασίσει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή» υπογράμμισε. ΚΙΝΑΛ

Ο κ. Χριστοδουλάκης χαρακτήρισε κρίσιμο ζήτημα την «εγγύηση της ενότητας της παράταξης από εδώ και στο εξής».

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ απέφυγε να απαντήσει εάν ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος. «Δεν θέλω να απαντήσω σε σενάρια. Επειδή είναι σενάρια, δεν θέλω να απαντήσω» υποστήριξε, και αναφέρθηκε στην συζήτηση που είχε με τον κ. Παπανδρέου.

«Είχαμε συζήτηση με τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος σαν πρώην πρωθυπουργός, συμμερίζεται τις αγωνίες και τους προβληματισμούς που αφορούν την προοπτική της παράταξης. Τέθηκε από κοινού το πως μπορούμε να εγγυηθούμε την ενότητα και την προοπτική του χώρου. Είναι πρώην πρωθυπουργός, έχει έτσι και αλλιώς κομβικό ρόλο στην παράταξη. Και ο ίδιος θα καθορίσει τον ρόλο και τα βήματά του, για την ενότητα της παράταξης» σημείωσε.

Μανώλης Χριστοδουλάκης: Λίγα λόγια για τον ίδιο

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης (γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 1991) είναι Έλληνας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και πολιτικός. Τον Απρίλιο του 2018, ανέλαβε τη θέση του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής.

Πολιτική Σταδιοδρομία

Κατά τα φοιτητικά του χρόνια, από το 2010 έως το 2013 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φοιτητικού Συλλόγου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΕΜΠ, Εκπρόσωπος των Φοιτητών στη Γενική Συνέλευση της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΕΜΠ και Γραμματέας της ΠΑΣΠ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΕΜΠ.

Από το 2011 έως το 2013, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΕΜΠ, μέλος της Συγκλήτου του ΕΜΠ, ως εκπρόσωπος των Φοιτητών και Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΕΜΠ.

Από το 2015 έως το 2017, διετέλεσε μέλος του Τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ.

Τον Απρίλιο του 2018, μετά από πρόταση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, εξελέγη από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, πρώτος Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής.

Κατά τις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, βρισκόταν στην 12η τιμητική θέση του Ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments