Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Αράχωβα: Η αυτοψία στο σημείο, αποτυπώνει τον εφιάλτη που έζησαν στην Αράχωβα, από τη μια στιγμή στην άλλη. Ένας μεγάλος βράχος άρχισε να κυλάει από το ύψωμα, με τα προστατευτικά κιγκλιδώματα να μην τον συγκρατούν.

Άγιο είχαν οι επιβάτες αυτοκινήτου που ξαφνικά ήρθαν αντιμέτωποι με μεγάλο βράχο στο μέσον της διαδρομής Αράχωβας – Λιβαδίου το πρωί. Πρόκειται για σημείο όπου υπάρχουν προστατευτικά πλέγματα, ωστόσο ένα μεγάλο κομμάτι βράχου που έφυγε από πολύ ψηλά πέρασε στο δρόμο και προσγειώθηκε στο καπό του αυτοκινήτου.

Κι όλα αυτά ενώ το αμάξι κινούνταν κανονικά στο δρόμο! Είναι θαύμα ότι δεν υπήρξε τραυματισμός! Ζημιές, μικρότερες όμως, υπέστη και ένα δεύτερο όχημα που ακολουθούσε, καθώς επρόκειτο για παρέα με δύο ζευγάρια από Αθήνα που είχαν πάει βόλτα στην όμορφη περιοχή.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία με την πυροσβεστική, ενώ μηχάνημα ΟΤΑ απομάκρυνε τα υπόλοιπα κομμάτια του βράχου από το οδόστρωμα. Με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας κλείνει ο συγκεκριμένος δρόμος για επαναξιολόγηση της κατάστασης. Δείτε τις εικόνες του lamiareport.gr.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.