Ελλάδα

Γιαννιτσά: Σοκαριστικό βίντεο από το ατύχημα στο Motocross

Γιαννιτσά: Σοκαριστικό βίντεο από το ατύχημα στο Motocross
Γιαννιτσά: 16χρονος οδηγός στο Motocros έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε μια μεταλλική κολόνα και τραυμάτισε σοβαρά έναν 16χρονο κι έναν 27χρονο.

Το σοκαριστικό ατύχημα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocros στα Γιαννιτσά έχει παγώσει το πανελλήνιο, ειδικά τους λάτρεις των γρήγορων μηχανών και των αγώνων ταχύτητας, που δυστυχώς «χτίζει» μια κουλτούρα που μετρά χιλιάδες θύματα στην άσφαλτο, αφού όσοι πιάνουν τιμόνι και αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες είναι πολύ κοντά στον φόνο και γενικότερα στον θάνατο.

Οι αγώνες Motocros στα Γιαννιτσά μετρούν δυο σοβαρά τραυματίες από το κοινό που έσπευσε να παρακολουθήσει αναβάτες να τρέχουν με μηχανές. Και οι δυο τραυματίες «χαροπαλεύουν».

Το τρομακτικό ατύχημα συνέβη στη 1.20 το μεσημέρι της Κυριακής όταν ένας 16χρονος αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του σε ένα από τα άλματα της πίστας , η οποία έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη χτυπώντας μια μεταλλική κολόνα. Η κολόνα έπεσε πάνω σε έναν 16χρονο και έναν 27χρονο, τραυματίζοντάς τους σοβαρά.

Τα δύο άτομα διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης σε σοβαρή κατάσταση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έχοντας χτυπήματα στο κεφάλι. Ο αγώνας διεκόπη και οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την οριστική ακύρωσή του. Ο ένας κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και ο άλλος από την Κατερίνη.

Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες για το ατύχημα 

Ελεύθεροι, με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες για το σοβαρό ατύχημα με τους δύο τραυματίες στη διάρκεια αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, στην πίστα των Γιαννιτσών.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Γιαννιτσών τούς άφησε ελεύθερους ενόψει της ολοκλήρωσης της προανάκρισης, την οποία διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Πέλλας για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος αλλά και τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments