Lifestyle

Μπέττυ Μαγγίρα: Έχασε τη μητέρα της

Μπέττυ Μαγγίρα: Έχασε τη μητέρα της
Μπέττυ Μαγγίρα: Βαρύ πένθος για τις αδερφές Μαγγίρα, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα τους.

Βαρύ πένθος για την Μπέττυ και τη Ματθίλδη Μαγγίρα καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα τους. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η παρουσιάστρια με ανάρτησή της στο Instagram.

«Αντίο μανούλα μου. Αβάσταχτος ο πόνος του αποχωρισμού, εύχομαι να έρχεσαι να σε βλέπω στα όνειρα μου….» έγραψε στη λεζάντα.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)

Η παρουσιάστρια δεν βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή της στο Open, «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», όπως είναι λογικό, αφού ταξίδεψε στην Ξάνθη για την προετοιμασία της κηδείας της μητέρας της.

Τον ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή ανέλαβε προσωρινά ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος καλημέρισε το  τηλεοπτικό κοινό σήμερα, Δευτέρα (18/10). Ο ηθοποιός ενημέρωσε τους τηλεθεατές τον λόγο της απουσίας της παρουσιάστριας.

«Η Μπέττυ δεν είναι σήμερα μαζί μας. Χθες έχασε τη μητέρα της και γ’ αυτό τον λόγο βρίσκεται στην Ξάνθη σήμερα. Η αγαπημένη Νίκη, η μητέρα της Μπέττυς, της Ματθίλδης και του Γιώργου έφυγε. Η Μπέττυ μας το ανακοίνωσε μέσα από τα social media. Κουράγιο στα αδέρφια, σας αγαπάμε πάρα πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments