Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ένας Μαρτίνς θα σφυρίξει το ματς με την Άιντραχτ

Ολυμπιακός: Ένας Μαρτίνς θα σφυρίξει το ματς με την Άιντραχτ
Ολυμπιακός: Ορίστηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, μαζί με τους βοηθούς του.

Την Πέμπτη (21/10) στις 22:00 ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη και το Deutsche Bank Park για την τρίτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Europa Leauge. Οι πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα, αφού είναι αήττητοι σε όλες της διοργανώσεις τη φετινή σε σεζόν, εντός κι εκτός συνόρων.

Οι ερυθρόλευκοι είναι μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία της Super League, αλλά και του ομίλου τους στο Europa Leauge. Προέρχονται από τη νίκη στους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1, ενώ ονειρικό είναι το ξεκίνημα του στο γκρουπ του για τη δεύτερη στη τάξη, ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μετά την εντός έδρας νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Άντβερμπ, οι Πειραιώτες έφυγαν με το διπλό από την Κωνσταντινούπολη με το εμφατικό 3-0!

Τώρα καλούνται να αντιμετωπίσουν μια πολύ δύσκολη ομάδα, που κέρδισε την Μπάγερν στο Μόναχο με 2-1 και είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου στο Europa Leauge στις στοιχηματικές εταιρίες.

«Άρχοντας» της αναμέτρησης ορίστηκε από την UEFA ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς, ο οποίος θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε ματς ελληνικής ομάδας, μετά το Γρανάδα – ΠΑΟΚ (0-0), την περσινή σεζόν στην Ισπανία. O 41χρονος ρέφερι έχει σφυρίξει πάνω από 260 ματς στην καριέρα του, ενώ φέτος ήταν διαιτητής σε 7 παιχνίδια μέχρι στιγμής σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και Πορτογαλία.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Λουίς Κάμπος και Πέδρο Αλμέιδα, 4ος διαιτητής ο Χέλντερ Μαλχέιρο και στο VAR οι Ζοάο Πινέιρο και Λουίς Γκουντίνιο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πινιέιρο ήταν ο άρχων του αγώνα στην πρόσφατη αναμέτρηση του Δικέφαλου με τη Σλόβαν για το Europa Conference League.

Βέλγος διαιτητής στο ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Κοπεγχάγη με την ομώνυμη ομάδα για την 3η αγωνιστική του Europa Conference League, θα διευθύνει ο Βέλγος, Ερικ Λάμπρεχτς. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ριέν Βανιζέρε και Γιο ντε Βερντ, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Βέλγος Νέιθαν Βερμπούμεν.

Ο 37χρονος Βέλγος ρέφερι δεν έχει διευθύνει παιχνίδι ελληνικής ομάδας στο παρελθόν σε επίπεδο ανδρών, καθώς έχει σφυρίξει παιχνίδι της Εθνικής Κ17 και της Κ19 του Ολυμπιακού στο Champions League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments