Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: «Μου γύρισε το κεφάλι και το έκανα – Αυτό έγινε»

Επίθεση με βιτριόλι: «Μου γύρισε το κεφάλι και το έκανα – Αυτό έγινε»
Επίθεση με βιτριόλι: Με τις δηλώσεις από μέσα στη φυλακή μοιάζει απαθής και αμετανόητη.

Σοκάρουν τα όσα αποκαλύπτει συγκρατούμενη της 37χρονης Έφης Κακαράντζουλα για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η ίδια μίλησε για τη συμπεριφορά της κατηγορούμενης μέσα στη φυλακή απέναντι στις συγκρατούμενές της και την απαθή ως παγερή στάση που συνέχισε να κρατά, ακόμα και μετά την προφυλάκισή της. “Για εμάς ήταν ‘το βιτριόλι’… Δεν έλεγε ότι έχει μετανιώσει. Το μόνο που έλεγε, ήταν: ‘Ε, μου γύρισαν τα μάτια, μου γύρισε το κεφάλι, το έκανα! Αυτό έγινε!’…

”Η πράξη σου σε ακολουθεί μέσα στη φυλακή. Τίποτε δεν μένει κρυφό”, αναφέρει συγκρατούμενη της 37χρονης για τις ημέρες φυλακής, στο Κατάστημα Κράτησης Ελαιώνα Θήβας της βιτριολίστριας, εν αναμονή της κρίσης του ΜΟΔ Αθηνών. Επίθεση με βιτριόλι

Το ΜΟΔ Αθηνών έχει διακόψει για την ερχόμενη Πέμπτη, για να αποφανθεί την ποινική της μεταχείριση. Την ίδια στιγμή η Κακαράντζουλα “το έχει σίγουρο ότι θα βγει, χθες”, σημειώνει χαρακτηριστικά η συγκρατούμενη της, μιλώντας στην Espresso.

Επίθεση με βιτριόλι: Δεν μιλούσε για την πράξη της

Στη φυλακή την αναφέρουν ως… “το βιτριόλι”, γιατί όπως εξηγεί η συγκρατούμενή της, το έγκλημα που έχει διαπράξει ένας κρατούμενος, τουλάχιστον μέσα στη φυλακή, τον ακολουθεί, πάντα. Όπως περιγράφει η ίδια, για την 37χρονη, μέσα στη φυλακή, είχε την υπεροψία του “έχω κάνει αυτό που δεν έκανε άλλη”. “Δεν θα έλεγα ότι είχε τη συμπεριφορά ενός ανθρώπου που είχε συνειδητοποιήσει την πράξη του, πού βρισκόταν, τι συνέβαινε, για ποιον λόγο ήταν εκεί”, περιγράφει η συγκρατούμενή της, και σημειώνει ότι η 37χρονη, μόνο απομονωμένη και κλεισμένη στον εαυτό της δεν είναι, αλλά θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει… κοινωνική.

“Ήθελε να είναι αποδεκτή και το κατάφερε. Η συμπεριφορά της ήταν ενός ανθρώπου φυσιολογικού, ίσως σου δημιουργούσε τη σκέψη “γιατί αυτή η κοπέλα βρίσκεται εδώ””, αναφέρει χαρακτηριστικά η κρατούμενη. Όπως περιγράφει η ίδια, η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι προσπαθούσε να είναι φιλική με όλους, καθώς “έχει τον τρόπο να φέρνει τους ανθρώπους στα μέτρα της ακόμη κι όταν η κατάσταση είναι σε βάρος της” και αντίθετα με άλλες κρατούμενες, φρόντιζε να είναι πάντα περιποιημένη, έβαφε τα μαλλιά της, κι έφτιαχνε τα νύχια της.

“Όταν την κοίταζα, έβλεπα έναν ψυχρό άνθρωπο, χωρίς κανένα συναίσθημα, χωρίς καμία ευαισθησία. Ακόμη και το χαμόγελό της ήταν παγωμένο. Σε ‘έκοβε’ από πάνω μέχρι κάτω. Δεν είναι ένας άνθρωπος που έχει μετανιώσει. Δεν θέλει να τη λυπούνται”, περιγράφει, ενώ δεν αποκλείει “να την εξιτάρει όλο αυτό” (σ.σ. προβολή από τα ΜΜΕ και η αρνητική δημοσιότητα που έχει προσελκύσει με την πράξη της).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments