Ελλάδα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Βγήκε από την καταστολή ο παρουσιαστής

Ανδρέας Μικρούτσικος: Βγήκε από την καταστολή ο παρουσιαστής
Ανδρέας Μικρούτσικος: Παραμένει στη ΜΕΘ.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη μάχη που δίνει στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο αγαπημένος παρουσιαστής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και μάλιστα οι πληροφορίες, το πρωί της Τετάρτης (20/10), τον ήθελαν διασωληνωμένο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη, βγήκε από την καταστολή, όμως παραμένει στη ΜΕΘ. «Στα ευχάριστα των τελευταίων ωρών η είδηση ότι βγήκε από την καταστολή ο αγαπημένος μας Ανδρέας Μικρούτσικος! Μακάρι όλα να πάνε κατ ευχήν και να βγει νικητής», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η υγεία του χειροτέρευσε το βράδυ της Δευτέρας

Θυμίζουμε ότι από το καλοκαίρι ο παρουσιαστής έχει ταλαιπωρηθεί πολύ με την υγεία του, μετά από ένα πρόβλημα που είχε με τον προστάτη. Εδώ και αρκετές μέρες νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» και όπως όλα έδειχναν σήμερα ή αύριο θα έπαιρνε εξιτήριο.

Δυστυχώς το βράδυ της Δευτέρας είχε ένα έντονο τρέμουλο και σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα που ανάγκασε τους γιατρούς να τον βάλουν στην εντατική και να τον διασωληνώσουν. Οι εξετάσεις του παρουσιαστή, σύμφωνα με τον Alpha, έδειξαν υγρό στους πνεύμονες και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη. Ανδρέας Μικρούτσικος

Ανδρέας Μικρούτσικος:

Γεννήθηκε το 1952 στην Πάτρα και είναι μικρότερος αδερφός του Θάνου Μικρούτσικου. Ο πατέρας του ήταν μαθηματικός, ενώ και ο ίδιος είναι πτυχιούχος μαθηματικός. Όταν ήταν νέος υπήρξε μέλος του ΕΚΚΕ. Έχει νυμφευθεί τρεις φορές, τη Μαρία Δημητριάδη, τη Φωτεινή Γεωργαντά και τη Δήμητρα Ρουμπέση. Είχε επίσης μακροχρόνια σχέση με την τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου. Ο Μικρούτσικος έχει έναν γιο, τον Στέργιο από τον πρώτο του γάμο με τη Δημητριάδη.

Οι κορυφαίες του μουσικές επιτυχίες είναι: Κυκλωπάκι (1985), Χαμένο Νησί (1986), Συχνότητες (1987), Έρωτας Κεραυνοβόλος (1988), Άνοιξη (1991), Δεν Μετανιώνω (1991), Κουτσουράκι (1991), Όσο Γυρίζει η Γη (1993). Το 1991 συμμετείχε στη Eurovision με το τραγούδι του Άνοιξη, που ερμήνευσε η Σοφία Βόσσου καταλαμβάνοντας την 13η θέση. Ένα πλήρες άλμπουμ με το ίδιο όνομα (Άνοιξη) κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά και θεωρείται το καλύτερό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments