Lifestyle

Νότης Χριστοδούλου: Δείτε τι κάνει σήμερα ο νικητής του πρώτου Fame Story

Νότης Χριστοδούλου: Δείτε τι κάνει σήμερα ο νικητής του πρώτου Fame Story
Νότης Χριστοδούλου: “Θα ήθελα οικογένεια, όμως νομοθετικά δεν επιτρέπεται στους ομοφυλόφιλους να έχουν παιδί” δήλωσε.

Σε μια σπάνια συνέντευξή του, ο Νότης Χριστοδούλου μετά από καιρό επέστρεψε μπροστά από την κάμερα. Ο πρώην καλλιτέχνης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το Fame Story, την απώλεια της μητέρας του, για την προσωπική του ζωή, ενώ αποκάλυψε με τι ασχολείται σήμερα.

Γιατί δεν κάνει οικογένεια

Όσον αφορά για το πώς φαντάζεται τη ζωή του στο μέλλον ο Νότης Χριστοδούλου ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω οικογένεια, αν και θα ήθελα. Νομοθετικά, όμως, δεν επιτρέπεται στους ομοφυλόφιλους να έχουν παιδί, αλλά οκ θα ήθελα να έχω παιδιά. Νομίζω πώς όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ικανοί να αναλάβουν αυτή την ευθύνη».

Με τι ασχολείται σήμερα

Ο Νότης Χριστοδούλου αποκάλυψε σήμερα ότι ασχολείται με την σκηνογραφία και έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες όπως η Νατάσσα Μποφίλιου και η Δήμητρα Γαλάνη.

Πως λάνσαρε τον εαυτό του στο Fame Story

«Όλοι στο Fame Story ξύπναγαν 8 το πρωί κι εγώ στις 3 το μεσημέρι, γιατί ήξερα τι να κάνω στο επεισόδιο για να παίξει. Από σκηνογράφος έγινα τραγουδιστής. Δεν ήξερα τίποτα από τραγούδι, ήξερα πως να λανσάρω τον Νότη. Είχα ανάγκη την επιβεβαίωση, γι’ αυτό κέρδισα. Την πρώτη φορά που πήγα στα νυχτερινά κέντρα τραγουδούσα κιόλας», είπε αρχικά ο Νότης Χριστοδούλου.

Πως αντιμετωπίζει την αναγνωρισημότητα

Ο Νότης Χριστοδούλου είπε στη συνέχεια: «Με αναγνωρίζουν ακόμα στον δρόμο, δεν ένιωθα άβολα, το απολαμβάνω… Με φόβιζε η αναγνωρισιμότητα στην αρχή. Πριν 3 χρόνια μπήκα στο μετρό. Ήταν αναμενόμενο να δεχτούμε πόλεμο από καλλιτέχνες. Πήγαμε με τον Αντώνη Βαρδή σε συναυλία στον Βόλο, ανεβήκαμε στην σκηνή και όλοι φώναζαν το όνομά μου. Ο Βαρδής ήταν υποστηρικτικός».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments