Τεχνολογία

Google: Προετοιμάζεται για την παραγωγή 7 εκατ. Pixel 6 smartphones

Google: Προετοιμάζεται για την παραγωγή 7 εκατ. Pixel 6 smartphones
Google: Περιμένει υψηλές πωλήσεις και μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον για το Google Pixel 6 που θα παρουσιάσει σε λίγο. Οι προβλέψεις της Google που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν πολύ υψηλές φιλοδοξίες.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το Nikkei, η Google είναι έτοιμη για την παραγωγή περισσότερων από 7 εκατομμυρίων μονάδων του Pixel 6 και του Pixel 6 Pro, αριθμός που είναι διπλάσιος από όλες τις αποστολές των Pixel smartphones μέσα σε έναν χρόνο. Το στοιχείο αυτό δείχνει ότι η εμπορική πολιτική που θα ακολουθήσει η Google θα είναι επιθετική για το νέο μοντέλο της, κάτι που έχει φανεί ήδη, προτού να παρουσιαστεί η νέα σειρά.

Πολύς λόγος έχει ήδη γίνει για την τιμή της ναυαρχίδας της οικογένειας Pixel, επομένως, μοιάζει να επιβεβαιώνεται το σενάριο της δημιουργίας μίας high end πρότασης με προσιτό χαρακτήρα, η οποία παράλληλα θα έχει και εγγυημένα updates του λειτουργικού συστήματος για αρκετό καιρό. Η πολιτική της Google περιλαμβάνει και τις κινήσεις εκείνες που θα της επιτρέψουν να “κλέψει” λίγο μερίδιο αγοράς από άλλους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphones.

 Ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε μια νέα και ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία στην πλατφόρμα Google Maps.

H Google ανακοίνωσε πως η εφαρμογή Maps θα προτείνει στους χρήστες της την πιο «πράσινη» διαδρομή, με σκοπό την εξοικονόμηση καυσίμου, εκτιμώντας ότι έτσι θα εξοικονομηθούν ένα εκατ. τόνοι CO₂.

H λειτουργία αυτή συνδυάζει την τεχνητή νοημοσύνη με τις πληροφορίες που παρέχει το Αμερικανικό Εργαστήριο Aνανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για να υποδείξει στους χρήστες του την πιο «πράσινη διαδρομή». Να σημειωθεί πως διαδρομή αυτή δεν σημαίνει ότι θα είναι και η πιο γρήγορη.

Σύμφωνα με την Google, η τεχνολογία αυτή δίνει την δυνατότητα να μειωθούν οι συνολικές εκπομπές ρύπων από τα οχήματα, αλλά και να μειωθεί το κόστος καυσίμου που ξοδεύουν καθημερινά οι οδηγοί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments