Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Εκδικάστηκε η υπόθεση, σήμερα η απόφαση

Παναθηναϊκός: Εκδικάστηκε η υπόθεση, σήμερα η απόφαση
Παναθηναϊκός: Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής εκδικάστηκε η υπόθεση, ο οποίος κινδυνεύει με τιμωρία για περιστατικό που έγινε πριν το παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Μετά την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σπυρόπουλου, ο Παναθηναϊκός κλήθηκε σε απολογία για την ένταση που καταγράφηκε έξω από την Λεωφόρο πριν την αναμέτρηση με τον Ιωνικό, έπειτα από την καθυστερημένη έκθεση της αστυνομίας.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι και η πράσινη ΠΑΕ κινδυνεύει με ποινή κεκλεισμένων των θυρών από 2 έως 4 αγωνιστικές και με βαρύτατο πρόστιμο. Οι νομικοί του Τριφυλλιού παρέθεσαν τα επιχειρήματά τους, απάντησαν στα ερωτήματα της έδρας και μέχρι το βράδυ αναμένεται να υπάρξει η ανακοίνωση της απόφασης.

Το συμβάν

Με παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, τo Τριφύλλι έρχεται αντιμέτωπο με κίνδυνο τιμωρίας της έδρας του μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από τη Λεωφόρο πριν από την έναρξη του ματς με τον Ιωνικό.

Με τιμωρία της έδρας τους κινδυνεύουν οι “πράσινοι” βάσει της δίωξης που τους ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνστσαντίνο Σπυρόπουλο.

Η δίωξη αφορά σε επεισόδια που φαίνεται να έγιναν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και το άρθρο 15 4β στο οποίο γίνεται λόγος για τιμωρία 2-4 αγωνιστικές. Συγκεκριμένα αναφέρεται σε: «Είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου» και σημειώνει πως:

Γίνεται προφανές από τη δίωξη ότι δεν αφορά σε κάτι που αναφερόταν στο φύλλο αγώνα ή από την -αρχική- έκθεση του παρατηρητή, σε διαφορετική περίπτωση η κλήση θα είχε γίνει από το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας κι ως εκ τούτου πιθανότατα υπήρξε κάποια συμπληρωματική έκθεση, ενδεχομένως από την αστυνομία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments