Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [22/10/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [22/10/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός 

Γενικά συνηθίζετε να πηγαίνετε κατευθείαν εκεί που θέλετε, χωρίς στάσεις και παρακάμψεις. Έτσι, η ενέργεια της σημερινής μέρας μπορεί να σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε σε μια ομίχλη.

Ξέρετε τι θέλετε από την ερωτική σας ζωή, αλλά με κάποιο τρόπο φαίνεται να μπερδεύονται και άσχετα θέματα και να σας κάνουν αναποφάσιστους. Αφιερώστε χρόνο για να το σκεφτείτε και θα την βρείτε την άκρη.

Ταύρος

Σήμερα σας δίνεται μια σπάνια ευκαιρία να μιλήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας και να εξετάσετε αν είστε και οι δύο ικανοποιημένοι από την σχέση σας.

Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας και να συζητήσετε όλα τα θέματα που σας απασχολούν.

Εάν δεν μπορέσετε να φτάσετε στην καρδιά του προβλήματος με την πρώτη, μην τα παρατήσετε.

 Δίδυμοι

Ίσως να μην χρειαστεί να αλλάξετε πάρα πολλά για να κάνετε τη σχέση σας να λειτουργήσει καλύτερα – αρκούν μερικές μικρές αλλαγές που θα μπορούσαν ωστόσο να κάνουν μεγάλη διαφορά. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να πιάσετε δουλειά και να δείτε τι μπορεί να επιτευχθεί μέσω μιας χαλαρής, θερμής και ειλικρινής συζήτησης.

Καρκίνος

Ίσως θα πρέπει να προσαρμόσετε κάποια πράγματα αν θέλετε να τα πάτε καλά με τον/την σύντροφό σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μάλλον έχει κουραστεί με κάποιες από τις συνήθειες σας. Για μια φορά θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να αλλάξετε κάτι, οτιδήποτε, για να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο συναρπαστική.

 Λέων

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε μια νέα σχέση. Κάποιος/α που γνωρίσατε πρόσφατα αρχίζει να φαίνεται σαν μια πολύ καλή περίπτωση. Ίσως όταν τον/την συναντήσατε για πρώτη φορά να είχατε ανησυχίες για το πώς θα εξελιχθεί η σχέση σας, αλλά πλέον θεωρείτε ότι η γνωριμία σας είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που σας έχουν συμβεί.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή. Εάν έχετε κάνει τα πρώτα δοκιμαστικά βήματα σε μια νέα σχέση, σήμερα θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε καταφέρει να προσελκύσετε κάποιον/α πολύ ξεχωριστό/ή στη ζωή σας. Να είστε προετοιμασμένοι, καθώς σας περιμένουν μερικές πολύ ευχάριστες ανακαλύψεις.

Ζυγός

Αν και η σημερινή μέρα θα ξεκινήσει με αργούς ρυθμούς, τα πράγματα θα φτιάξουν όσο περνάνε οι ώρες. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ξεπεράσετε την απροθυμία σας και να πείτε σε αυτό το ξεχωριστό άτομο πώς πραγματικά αισθάνεστε. Λίγη χαλαρωτική μουσική και μερικά κεριά σίγουρα θα βοηθήσουν να δημιουργήσετε το κατάλληλο κλίμα.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας δώσει την εντύπωση ότι τα σχέδιά σας για αυτό το απόγευμα έχουν πάει στραβά, πριν καν ξεκινήσουν. Αλλά ευτυχώς για εσάς, αυτό δεν είναι αλήθεια. Ίσα-ίσα που ο/η αγαπημένος/η σας έχει μια ευχάριστη έκπληξη για εσάς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να του/της δείξετε την αγάπη σας.

Τοξότης

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να παρασυρθείτε από μια ιδέα που φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην φτάνετε στα άκρα και τυφλώνεστε ώστε να μην μπορείτε να δείτε τα προβλήματα που ενέχει μια κατάσταση. Πριν προχωρήσετε, ζητήστε την γνώμη ενός καλού φίλου.

Αιγόκερως

Σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν λαμβάνετε οποιεσδήποτε αποφάσεις αφορούν την ερωτική σας ζωή. Η ενέργεια της μέρας είναι κάπως περίεργη και η κρίση σας δεν είναι στα καλύτερά της. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να εμπλέξετε στην τρέχουσα σχέση σας γεγονότα του παρελθόντος και αυτό μπορεί να επηρεάσει τις επιλογές με μη ρεαλιστικό τρόπο.

Υδροχόος

Λες και η ζωή σας δεν ήταν αρκετά μπερδεμένη! Σήμερα έρχεστε αντιμέτωποι με ένα πλανητικό σκηνικό που φέρνει μπερδέματα και σύγχυση και το πιο σημαντικό: η ερωτική σας ζωή μοιάζει με ένα τεράστιο καλειδοσκόπιο. Ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να μείνετε μόνοι και να αφήσετε τις σκέψεις σας να κατακάτσουν. Στη συνέχεια, θα μπορέσετε να καταλάβετε ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη κίνηση σας.

Ιχθύς

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι νομίζετε πως κάποιο συγκεκριμένο άτομο ενδιαφέρεται για εσάς και ως εκ τούτου να περάσετε τη μέρα σας ετοιμάζοντας ένα πονηρό σχέδιο για να τραβήξετε την προσοχή του. Επειδή δεν τα παρατάτε ποτέ, πιθανότατα θα πετύχετε ως ένα βαθμό τον στόχο σας. Αλλά καλό θα ήταν να περιμένετε λίγο μέχρι να είστε σίγουροι ότι έχετε πάρει τη σωστή απόφαση πριν δεσμευτείτε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments