Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Σοβαρά επεισόδια έξω από το ΑΠΘ – Τραυματίες και καμμένα αυτοκίνητα

Θεσσαλονίκη: Σοβαρά επεισόδια έξω από το ΑΠΘ – Τραυματίες και καμμένα αυτοκίνητα
Θεσσαλονίκη: Επεισόδια σημειώθηκαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο έξω από το ΑΠΘ στους χώρους μπροστά από την παλαιά Φιλοσοφική σχολή.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της νύχτας στη Θεσσαλονίκη, έξω από το ΑΠΘ στους χώρους μπροστά από την παλαιά Φιλοσοφική σχολή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του GRTimes, η αρχική επίθεση στη διμοιρία στο τουρκικό προξενείο, έγινε από την οδό Κασσάνδρου, με τα άτομα να τρέχουν αμέσως μετά στους χώρους του ΑΠΘ.

Θεσσαλονίκη: Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ένα άτομο ελαφρά, έξω από τους χώρους του ΑΠΘ. Πρόκειται για έναν 40χρονο αλλοδαπό ο οποίος διακομίστηκε από το ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, με ελαφρά τραύματα στο κεφάλι.

Υπάρχουν αναφορές και για φθορές σε αρκετά αυτοκίνητα, ενώ η οδός Εγνατία ήταν για αρκετή ώρα κλειστή από το ύψος του Συντριβανίου μέχρι την Καμάρα.

Θεσσαλονίκη – Περιφέρεια Αττικής: Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων τη νύχτα σε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Επίσης, εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν στη διάρκεια της νύχτας σε διάφορες περιοχές της Αττικής, προκαλώντας ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Στη Γλυφάδα

Η τελευταία επίθεση έγινε λίγο μετά τις 05.30 επί της οδού Αγίου Νεκταρίου, στη Γλυφάδα, σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε πιλοτή.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές και στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Θεσσαλονίκη

Στην Αργυρούπολη

Δέκα λεπτά νωρίτερα, άγνωστοι είχαν πυρπολήσει ΙΧ σε αύλειο χώρο επί της οδού Αργυρουπόλεως, στην Αργυρούπολη.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Και στου Ζωγράφου

Το μπαράζ των εμπρηστικών επιθέσεων ξεκίνησε σχεδόν τρία τέταρτα μετά τα μεσάνυχτα από του Ζωγράφου όπου προκλήθηκε πυρκαγιά σε φορτηγάκι, το οποίο ήταν σταθμευμένο επίσης σε αύλειο χώρο, κοντά στις φοιτητικές εστίες.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments