Διεθνή

Θανατηφόρα ατυχήματα: Τρεις φορές που υπήρξαν θάνατοι στα γυρίσματα

Θανατηφόρα ατυχήματα: Τρεις φορές που υπήρξαν θάνατοι στα γυρίσματα
Θανατηφόρα ατυχήματα: Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ατύχημα σαν αυτό με τον Alec Baldwin.

Η υπόθεση με το θανατηφόρο ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας Rust, όπου πρωταγωνιστεί ο Άλεκ Μπάλντουιν, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας της ταινίας, Χαλίνα Χάτσινς, ξυπνώντας μνήμες από αντίστοιχα περιστατικά που είχαν συμβεί στο παρελθόν, όπως και εκείνο του Brandon Lee. Όμως υπήρξαν και άλλα τέτοια θανατηφόρα ατυχήματα. Θανατηφόρα ατυχήματα

Θανατηφόρα ατυχήματα: Twilight Zone: The Movie

Αυτή η παραγωγή του Steven Spielberg ξεκίνησε με τις καλύτερες προθέσεις. Κάποια στιγμή, ένας ρατσιστής – τον οποίο υποδύθηκε ο Vic Morrow, θα περπατούσε στη Ζώνη του Λυκόφωτος, δηλαδή τον πόλεμο του Βιετνάμ, και θα αναγκαζόταν να αντιμετωπίσει τους πραγματικούς του δαίμονες σε μία προσπάθεια να σώσει δύο αθώα παιδιά. Η σκηνή περιλάβανε φωτιές κι ένα ελικόπτερο σε χαμηλό ύψος, το οποίο λόγω ισχυρών ανέμων, αναγκάστηκε να πετάξει προς το μέρος του Morrow και των παιδιών που έτρεχαν. Το ελικόπτερο έπεσε, σκοτώνοντας ακαριαία τόσο εκείνον, όσο και το ένα παιδί.

Θανατηφόρα ατυχήματα: Comes A Horseman

Όπως αναφέρει το jenny.gr, το western με πρωταγωνιστές την Jane Fonda και τον James Caan είναι ένα από τα πιο τραγικά της ιστορίας του κινηματογράφου. Κάποια στιγμή, ο χαρακτήρας που υποδυόταν ο Caan θα έχανε τη βίαια ζωή του – ένα άλογο θα τον έσερνε. Κανείς δεν είχε ιδέα ότι αυτό θα συνέβαινε στην πραγματικότητα, στον κασκαντέρ του ηθοποιού, Jim Sheppard.

Θανατηφόρα ατυχήματα: Midnight Rider: The Gregg Allman Story

Τον Φεβρουάριο του 2014, ένα μικρό συνεργείο μαζεύτηκε σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό. Οι παραγωγοί και ο σκηνοθέτης πίστευαν ότι δε θα περνούσε κανένα τρένο, ότι ο σταθμός είχε πάψει να χρησιμοποιείται. Είχαν άδικο, όμως.

Ένα τρένο εμφανίστηκε στον ορίζοντα, οπότε συνεργείο και ηθοποιοί έτρεξαν να σωθούν. Είχαν χρόνο να φύγουν, αλλά άφησαν τον εξοπλισμό τους. Κάποια συντρίμμια παρέσυραν την 27χρονη βοηθό σκηνοθέτη, Sarah Jones, η οποία έφυγε από τη ζωή. Ο σκηνοθέτης Randall Miller καταδικάστηκε για φόνο εξ αμελείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments