Θέσεις Εργασίας

Προσλήψεις: Θέσεις εργασίας στο δήμο Σπατών – Αρτέμιδος

Προσλήψεις: Θέσεις εργασίας στο δήμο Σπατών – Αρτέμιδος
Προσλήψεις: Με νέο προσωπικό ενισχύεται ο δήμος Σπατών – Αρτέμιδος. Η υποβολή αιτήσεων ολοκληρώνεται την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021.

Με νέο προσωπικό ενισχύεται ο δήμος Σπατών – Αρτέμιδος. Η υποβολή αιτήσεων ολοκληρώνεται την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΤΕ βρεφονηπιοκόμων
  • ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων
  • ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας

Που υποβάλλονται αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα Σελίδα 7 από 9 απαιτούμενα δικαιολογητικά αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Σπάτων- Αρτέμιδος, Δημ. Χρ. Μπέκα & Βασ. Παύλου, Σπάτα Αττικής, Τ.Κ. 19004, απευθύνοντας την στο Γραφείο Πρωτοκόλλου, υπόψη κας Τρουμπουλού Σπυριδούλας ή κου Μπούρδη Δημητρίου (τηλ. επικοινωνίας: 2132007366).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η αίτηση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσής της είναι αποκλειστικά του υποψηφίου. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments