Ελλάδα

Δακτύλιος 2021: Πρεμιέρα με κυκλοφοριακό «έμφραγμα»

Δακτύλιος 2021: Πρεμιέρα με κυκλοφοριακό «έμφραγμα»
Δακτύλιος 2021: Που παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Ο Δακτύλιος έκανε πρεμιέρα σήμερα για το 2021, φέρνοντας αρκετά κυκλοφοριακά προβλήματα. Θα πρέπει να σημειωθεί πως πηγές του υπουργείου Μεταφορών αναφέρουν ότι σήμερα είχε 40% λιγότερη κίνηση στο κέντρο.

Δακτύλιος 2021: Που υπάρχει αυξημένη κίνηση

Συγκεκριμένα, κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται στο κέντρο της Αθήνας, με τα κυριότερα προβλήματα να εντοπίζονται στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, Καλλιρρόης, Αδρηττού, Αλεξάνδρας και Φιλολάου. Σημαντικές καθυστερήσεις θα συναντήσουν οι οδηγοί και στα δύο ρεύματα επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Ψυχικού, ενώ ουρά χιλιομέτρων έχει σχηματιστεί στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της Νέας Κηφισίας μέχρι και τη Φιλαδέλφεια. Κίνηση μετ’ εμποδίων και στον Κηφισό, από το ύψος της Πέτρου Ράλλη.

Live η κυκλοφοριακή εικόνα στην Αθήνα

Δακτύλιος 2021

Αντιμέτωποι με την κίνηση είναι οι οδηγοί και στις λεωφόρους Εθνικής Αντιστάσεως, Ηλιουπόλεως, Ελευθερίου Βενιζέλου και Βουλιαγμένης. Στα νότια, υπάρχει μποτιλιάρισμα σε κάποια σημεία της λεωφόρου Βουλιαγμένης και της Λεωφόρου Ποσειδώνος ενώ στη Λεωφόρο Υμηττού, στο ύψος της Μονής Καισαριανής, υπάρχουν ουρές αυτοκινήτων, επίσης, σε κάποια σημεία. Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αττική Οδό.

Δακτύλιος 2021: Ημέρες και ώρες

Οι ημέρες και ώρες ισχύος του Δακτυλίου είναι οι εξής: Δευτέρα έως Πέμπτη, ώρες 07:00 έως 20:00, Παρασκευή, ώρες 07:00 έως 15:00. Τα Σάββατα, τις Κυριακές, τις επίσημες αργίες, καθώς και τις ημέρες που πραγματοποιείται απεργία των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα μέτρα δεν ισχύουν. Δακτύλιος 2021

Τα όρια του δακτυλίου – Οχήματα που κυκλοφορούν

Τα όρια του Μικρού Δακτυλίου ορίζονται από τις παρακάτω οδούς και λεωφόρους:

Λ. Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ – Λ. Μεσογείων – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπ. Μερκούρη – Βρυάξιδος – Υμηττού – Ηλ. Ηλιού – Αμβρ. Φραντζή – Λ. Ανδρ. Συγγρού – Χαμοστέρνας – Πειραιώς – Ιερά Οδός – Λ. Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – Πλ. Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη – 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Λ. Αλεξάνδρας.

Στις οριακές λεωφόρους και οδούς του Μικρού Δακτυλίου τα μέτρα περιορισμού δεν ισχύουν. Στις οδούς και λεωφόρους που περικλείονται από τον Μικρό Δακτύλιο επιτρέπεται μόνο η εκ περιτροπής κυκλοφορία των Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, καθώς και των Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσης με μέγιστη αποδεκτή μάζα φορτωμένου οχήματος (ΜΑΜΦΟ) μέχρι 2,2 τόνους, με βάση το τελευταίο ψηφίο του αριθμού κυκλοφορίας τους (μονά – ζυγά).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments