Ελλάδα

Μόσιαλος για Γεννηματά: Να θεσπιστεί πρόγραμμα πρόληψης του καρκίνου με το όνομα της

Μόσιαλος για Γεννηματά: Να θεσπιστεί πρόγραμμα πρόληψης του καρκίνου με το όνομα της
Μόσιαλος για Γεννηματά: Ο πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος πρότεινε να θεσπιστεί πρόγραμμα πρόληψης του καρκίνου προς τιμήν της.

Ο Ηλίας Μόσιαλος μίλησε σχετικά με την Φώφη Γεννηματά, μετά τον αιφνίδιο θάνατο της. Ο καθηγητής πολιτικής της υγείας πρότεινε να θεσπιστεί ένα πρόγραμμα πρόληψης του καρκίνου με το όνομα της προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Πιο συγκεκριμένα, η Πολιτεία πρέπει επιτέλους να θεσπίσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του καρκίνου και να το ονομάσει «Φώφη Γεννηματά», αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος, της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Eπιστημών του Λονδίνου (LSE).

Η ανάρτηση

«Η δημόσια ζωή της χώρας είναι πολύ φτωχότερη από σήμερα. Δεν αναφέρομαι στην πολιτική μόνο, γιατί η Φώφη Γεννηματά δίδαξε ευρύτερα τι σημαίνει να είσαι όχι μόνο σημαντική πολιτικός αλλά και αξιοπρεπής και γενναία γυναίκα. Ως το τέλος.

Η πολιτεία πρέπει επιτέλους να θεσπίσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του καρκίνου και να το ονομάσει ‘Φώφη Γεννηματά».

Φώφη Γεννηματά: Δημοσία δαπάνη και με τιμές εν ενεργεία Υπουργού η κηδεία της

Με τιμές εν ενεργείας Υπουργού και δημοσία δαπάνη θα γίνει η κηδεία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φωτεινής Γεννηματά. Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα και Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου η κηδεία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φωτεινής Γεννήματα θα τελεσθεί με δημόσια δαπάνη. Φώφη Γεννηματά

Παράλληλα, ως ελάχιστο φόρο τιμής για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον Λαό, στην Πατρίδα και στο Έθνος διατελέσασα αναπληρώτρια Υπουργός, Υφυπουργός, Νομάρχης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών – Πειραιώς, Πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής, αποφασίστηκε να αποδοθούν κατά την κηδεία της οι τιμές που προσήκουν σε εν ενεργεία Υπουργό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments