Ελλάδα

Μέγαρα επεισόδια: Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από σκάγια καραμπίνας και πέτρες

Μέγαρα επεισόδια: Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από σκάγια καραμπίνας και πέτρες
Μέγαρα επεισόδια: Ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, με αποκλεισμό δρόμων έγιναν και στο 95ο χιλιόμετρο στο ύψος του Ζευγολατιού αλλά και στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Καλαμάτας, στον κόμβο των Αρφαρών, στην Μεσσηνία.

Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από επεισόδια, τα ξημερώματα, στα Μέγαρα, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας Ρομά για τον θάνατο 20χρονου στο περιστατικό του Περάματος.

Μέγαρα επεισόδια: Τι αναφέρει η ΕΛΑΣ στην ενημέρωσή της

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ο ένας αστυνομικός δέχθηκε σκάγια από καραμπίνα, ενώ οι άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από πέτρες. Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο διακομίστηκαν οι τρεις εκ των αστυνομικών.

Έως αυτήν την ώρα η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει προχωρήσει σε προσαγωγές. Ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, με αποκλεισμό δρόμων έγιναν και στο 95ο χιλιόμετρο στο ύψος του Ζευγολατιού αλλά και στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Καλαμάτας, στον κόμβο των Αρφαρών, στην Μεσσηνία.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Το μεσημέρι της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση για τον 20χρονο Ρομά που έπεσε νεκρός μετά από καταδίωξη της Αστυνομίας. Την εξέταση διενήργησε ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, σημείωσε ότι το θύμα: «Έφερε δυο διαμπερή τραύματα, το ένα στο θώρακα ψηλά στον πνεύμονα που βγήκε από την πίσω μεριά και το άλλο δεξιά στην κοιλιακή χώρα που δεν έπληξε ζωτικά όργανα. Και άρα το θανατηφόρο ήταν στον θώρακα. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος».

Σε ό, τι έχει να κάνει με την απόσταση που πυροβολήθηκε ο νεαρός, ο κ. Μπογιόκας διαπίστωσε πως ο 20χρονος δέχθηκε πυρά από μακριά, πέραν των τριών – τεσσάρων μέτρων. Τα στοιχεία της πύλης εισόδου δείχνουν ότι δεν πυροβολήθηκε εξ’ επαφής και από κοντινή απόσταση. Επιπλέον, το θύμα βρέθηκε πεσμένο στην άσφαλτο, στην αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου, στην μπροστινή πόρτα. Να σημειώσουμε ότι το γεγονός ότι τα τραύματα είναι διαμπερή σημαίνει ότι δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί το όπλο ή τα όπλα από τα οποία εβλήθησαν οι σφαίρες που έκοψαν το νήμα της ζωής του 20χρονου Ρομά, με δεδομένο ότι έχουν πυροβολήσει όλοι οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments