Ελλάδα

Νέα επεισόδια με Ρομά στον Ασπρόπυργο

Νέα επεισόδια με Ρομά στον Ασπρόπυργο
Ασπρόπυργος: Νέα επεισόδια πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή, ενώ ήδη έχει κλείσει η περιφερειακή του Αιγάλεω προς Σκαραμαγκά.

Νέα επεισόδια με Ρομά πραγματοποιούνται αυτή την ώρα στον Ασπρόπυργο. Για τον λόγο αυτό έχει ήδη κλείσει η Περιφερειακή Αιγάλεω προς Σκαραμαγκά, ενώ στο σημείο βρίσκονται συγκεντρωμένα πολλά άτομα και καίνε λάστιχα και έχει ειδοποιηθεί και η πυροσβεστική.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μία ομάδα αποτελούμενη από Ρομά προκάλεσε επεισόδια στην περιφερειακή του Αιγάλεω, διαμαρτυρόμενη για τον θάνατο του 20χρονου ομοεθνή τους, στη φονική καταδίωξη από αστυνομικούς στο Πέραμα. Πυροβολισμοί στην Κηφισιά

«Μην κάνετε ζημιές» λέει ο πατέρας του 18χρονου Ρομά

Την ίδια στιγμή, έκκληση σε όλους όσοι διαμαρτύρονται για τον θάνατο του νεαρού Ρομά, Νίκου Σαμπάνη, να μην κάνουν επεισόδια και να μην προκαλούν φθορές απηύθυνε ο πατέρας του.

«Είμαι ο πατέρας του Νίκου Σαμπάνη και θέλω μια χάρη από εσάς τους Έλληνες πολίτες: να μην κάνετε ζημιές. Σας ευχαριστούμε όλους για τον Νίκο», λέει ο πατέρας του νεαρού, με διάθεση που δεν προδίδει επιδίωξη εκτόνωσης οργής. Πριν από λίγες ώρες, η οικογένεια του 18χρονου, που σκοτώθηκε από αστυνομικά πυρά, ζητούσε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments