Θέσεις Εργασίας

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Λήγει σήμερα η προθεσμία

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Λήγει σήμερα η προθεσμία
Υπουργείο Δικαιοσύνης: Με νέους υπαλλήλους ενισχύεται το υπουργείο Δικαιοσύνης για την Αθήνα, ενώ οι νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας.

Με νέους υπαλλήλους ενισχύεται το υπουργείο Δικαιοσύνης για την Αθήνα, ενώ οι νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι σήμερα 27 Σεπτεμβρίου 2021.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού
Αγορά εργασίας

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Υπουργείο Δικαιοσύνης, Μεσογείων 96, Τ.Κ. 11527 Αθήνα απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψιν κ. Μαγκουνή (τηλ. επικοινωνίας: 2131307615).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η αίτηση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσής της είναι αποκλειστικά του υποψηφίου.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments