Lifestyle

Chrissy Teigen: Στη Νέα Υόρκη χωρίς μπλούζα

Chrissy Teigen: Στη Νέα Υόρκη χωρίς μπλούζα
Chrissy Teigen: Μόνο με το σουτιέν της και χωρίς μπλούζα εμφανίστηκε το γνωστό μοντέλο

Νέα στιγμιότυπα της Chrissy Teigen έξω στη Νέα Υόρκη την δείχνουν να φορά ένα εντυπωσιακό, κόκκινο κοστούμι, χωρίς μπλούζα, μόνο με το σουτιέν της κι από κάτω ένα ψηλόμεσο παντελόνι . Αντί για ένα πραγματικό πουκάμισο κάτω από το σακάκι, το μοντέλο αποφάσισε να παρακάμψει οποιοδήποτε τοπ, επιδεικνύοντας ένα ανοιχτό μωβ φλοράλ σουτιέν.

Το εν λόγω σουτιέν περιείχε μικροσκοπικά διακοσμητικά λουλουδιών σε απαλές παστέλ αποχρώσεις, πολύ μακριά από την απότομη κόκκινη απόχρωση του κοστουμιού της Αμερικανίδας τηλεπερσόνας και τα μυτερά παπούτσια που συνδύασε με όλη την εμφάνιση. Ολοκλήρωσε το outfit με ένα lucite box clutch και κράτησε τα μαλλιά της casual και σπαστά.

Η Teigen έδωσε πρόσφατα την πρώτη της συνέντευξη από τότε που κατηγορήθηκε για εκφοβισμό, αυτό το καλοκαίρι. Είπε στην παρουσιάστρια της εκπομπής Today Hoda Kotb ότι είχε την ευκαιρία να «ωριμάσει και να μάθει» από αυτή την εμπειρία.

«Κοιτάω τα παιδιά μου και ποιες θέλω να είναι οι αξίες τους και πώς θέλω να συμπεριφέρονται στους ανθρώπους και να το δω και στον εαυτό μου. Αυτό, νομίζω, ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι για μένα», είπε. «Δεν σκέφτηκα πραγματικά τον αντίκτυπο και το άτομο από την άλλη πλευρά. Υπάρχει όλο αυτό το κλισέ. Δεν χαίρομαι που συνέβη” αλλά πραγματικά με έκανε πιο δυνατό άνθρωπο, καλύτερο άνθρωπο».

Επίσης, φέτος, το μοντέλο Courtney Stodden μοιράστηκε ότι η Teigen τής είχε στείλει σκληρά μηνύματα. Μετά το περιστατικό, ο Stodden σημείωσε ότι η Teigen είχε ζητήσει συγγνώμη και ότι την έχει συγχωρήσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments