Ελλάδα

Ιεράπετρα: Νέα γυναικοκτονία – Μαχαίρωσε την πρώην σύζυγο του

Ιεράπετρα: Νέα γυναικοκτονία – Μαχαίρωσε την πρώην σύζυγο του
Ιεράπετρα: Πρόκειται για ένα ζευγάρι γύρω στα 50, σε διάσταση, με τέσσερα παιδιά. Ο δράστης απειλεί να αυτοκτονήσει.

Νέα γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα στην Κρήτη. Πρόκειται για ένα ζευγάρι σε διάσταση, με τέσσερα παιδιά. Ο δράστης απειλεί να αυτοκτονήσει. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Με πολλαπλές μαχαιριές φέρεται να σκότωσε την πρώην σύζυγό του, ένας άνδρας στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί, στην περιοχή Περιστερά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε χωρίσει, ωστόσο εξακολουθούσαν να έχουν έντονους καυγάδες, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Όπως αναφέρει το creta24.gr, ο άνδρας φέρεται να μαχαίρωσε τη γυναίκα σε διάφορα σημεία του σώματός της και εκείνη έχασε τη μάχη για τη ζωή της, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Μετά τη δολοφονία, ο δράστης απομακρύνθηκε από τον τόπο του εγκλήματος, αλλά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

Ο 54χρονος δράστης έχει επικοινωνήσει με τους αστυνομικούς και φέρεται να διαπραγματεύεται την παράδοσή του. Μετά το έγκλημα με θύμα την 48χρονη, εξέφρασε όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η περιοχή που σημειώθηκε το έγκλημα παραμένει αποκλεισμένη από αστυνομικούς, που έσπευσαν ταχύτατα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Πόρτο Χέλι: Nέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη χώρα μας η οποία αυτή τη φορά συνέβη στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας ηλικιωμένος άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του κι έβαλε τέλος στη ζωή του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τη σορό της γυναίκας και στη συνέχεια βρήκαν και τον ηλικιωμένο, ο οποίος είχε κρεμαστεί.

Βρέθηκε σημείωμα στο σπίτι

Σύμφωνα με τον ANT1 ειδικότερα, το περιστατικό έλαβε χώρα στον οικισμό Βερβερούδα στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας το βράδυ της Πέμπτης λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Ένας ηλικιωμένος άνδρας κάλεσε τις Αρχές και ενημέρωσε ότι η σύζυγός του ήταν νεκρή. Όταν οι Αρχές μπήκαν στο σπίτι βρήκαν τη δολοφονημένη γυναίκα αλλά και τη σορό του συζύγου της, ο οποίος είχε αυτοκτονήσει με απαγχονισμό.

Οι Αστυνομικοί ερευνώντας τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης, η οποία είχε και μακροχρόνια προβλήματα υγείας, συνειδητοποίησαν ότι είχε πεθάνει από ασφυξία και θεωρούν ότι δράστης είναι ο σύζυγός της. Μέσα στο σπίτι έχει βρεθεί και σημείωμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments