Ελλάδα

Ιεράπετρα: Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τον 54χρονο

Ιεράπετρα: Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τον 54χρονο
Ιεράπετρα: Απειλεί να αυτοκτονήσει ο 54χρονος.

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα, με μια νέα γυναίκα 48 ετών, να μη βρίσκεται πλέον εν ζωή. Μάλιστα συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ αστυνομικών και του 54χρονου ο οποίος μετά τη δολοφονία ανέβηκε σε ψηλό σημείο απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει. Στο σημείο βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας που συνομιλεί με τον άνδρα, ενώ επιστρατεύτηκε και ο γιός του ο οποίος επικοινώνησε μαζί του. Οι διαπραγματεύσεις είναι συνεχείς από το πρωί. Στην περιοχή βρίσκεται από νωρίς ασθενοφόρο και Πυροσβεστική, ενώ από θαλάσσης βρίσκεται σκάφος του Λιμενικού.

Στο σημείο βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας που συνομιλεί με τον άνδρα, ενώ επιστρατεύτηκε και ο γιος του ο οποίος επικοινώνησε μαζί του. Στην περιοχή βρίσκεται από νωρίς ασθενοφόρο και Πυροσβεστική ενώ από θαλάσσης βρίσκεται σκάφος του Λιμενικού. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην περιοχή Περιστερά της Ιεράπετρας. Ιεράπετρα

Ιεράπετρα: Η τελευταία ανάρτηση του θύματος

Την ψυχολογική πίεση που δεχόταν μαρτυρούν οι μαντινάδες και τα μηνύματα που αναρτούσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο διαδίκτυο η γυναίκα που έπεσε νεκρή στην Ιεράπετρα από τις μαχαιριές του συζύγου της. “Να τολμάς να λες όχι σε όποιον καταπατά τα θέλω σου” αναφέρει μία από τις δημοσιεύσεις της στο Facebook, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”.

Στην τελευταία της ανάρτηση μάλιστα έγραψε: “Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τις επιλογές μου. Γιατί κανείς δεν έζησε τη ζωή μου!!” Η γυναίκα έζησε για περίπου 30 χρόνια με τον σύζυγό της, αλλά τον τελευταίο χρόνο είχε αποφασίσει να αφήσει πίσω την κοινή ζωή και να μείνει μόνη. Σύμφωνα με τον περίγυρό της, δεν είχαν πάρει διαζύγιο αλλά πλέον ζούσαν χωριστά, παρά τα τέσσερα παιδιά που τους ένωναν.

Ιεράπετρα: Αυτή είναι η 48χρονη που δολοφονήθηκε

Σοκαρισμένη είναι η Κρήτη από τη δολοφονία της 48χρονης Νεκταρίας. Πρόκειται για την 13η γυναικοκτονία φέτος. Ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών, 25, 22 και δύο δίδυμων κοριτσιών 18 ετών και είχε καταγωγή από χωριό του Ηρακλείου.

Η αδικοχαμένη Νεκταρία πήγαινε να πιάσει δουλειά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια όταν δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση του συζύγου της. Προσπάθησε να τον αποφύγει αλλά ήταν αδύνατον. Παρασύρθηκε αρχικά από το μηχανάκι που οδηγούσε και όταν σηκώθηκε εγκλωβίστηκε στις σκάλες και δέχτηκε 8 μαχαιριές. Η 48χρονη έπεσε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το ζευγάρι είχε χωρίσει πρόσφατα, ωστόσο εξακολουθούσαν να έχουν έντονους καβγάδες.

 svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments