Ελλάδα

Κρήτη: Αυτή είναι η 48χρονη που δολοφονήθηκε

Κρήτη: Αυτή είναι η 48χρονη που δολοφονήθηκε
Κρήτη: Η 48χρονη Νεκταρία ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Σοκαρισμένη είναι η Κρήτη από τη δολοφονία της 48χρονης Νεκταρίας. Πρόκειται για την 13η γυναικοκτονία φέτος. Ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών, 25, 22 και δύο δίδυμων κοριτσιών 18 ετών και είχε καταγωγή από χωριό του Ηρακλείου.

Η αδικοχαμένη Νεκταρία πήγαινε να πιάσει δουλειά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια όταν δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση του συζύγου της. Προσπάθησε να τον αποφύγει αλλά ήταν αδύνατον. Παρασύρθηκε αρχικά από το μηχανάκι που οδηγούσε και όταν σηκώθηκε εγκλωβίστηκε στις σκάλες και δέχτηκε 8 μαχαιριές. Η 48χρονη έπεσε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το ζευγάρι είχε χωρίσει πρόσφατα, ωστόσο εξακολουθούσαν να έχουν έντονους καβγάδες. Κρήτη

Κρήτη: Οι σοκαριστικές μαρτυρίες για την επίθεση

Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν τον δράστη αναφέρουν στην ιστοσελίδα radiolasithi.gr πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, λέγοντας σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς όμως κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε. Η περιγραφή της υπεύθυνης των ενοικιαζόμενων δωματίων στην Ιεράπετρα συγκλονίζει. «Είχε κλείσει προκειμένου να συζητήσει για συνεργασία την επόμενη σεζόν. Έφυγε από το σπίτι της λίγο μετά τις 7: 30 και είπε ότι ο σύζυγός της την παρακολουθούσε. Τη στιγμή που μπήκε μέσα στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, όρμησε πάνω της με ένα μαχαίρι και άρχισε να την κυνηγάει» λέει στο «Πρώτο Θέμα».

 

«Η γυναίκα φώναζε και στο σημείο της πισίνας τελικά κατάφερε την ακινητοποίησε και άρχισε να της καρφώνει το μαχαίρι στο σώμα. Σωριάστηκε κάτω και λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία της αναπνοή. Η μητέρα μου η οποία είδε το σκηνικό πήγε να καλέσει την αστυνομία και τότε ο δράστης φεύγοντας τής είπε ‘είχαμε προηγούμενα» υποστηρίζει.

Κρήτη: Το σημείο που ο γυναικοκτόνος απειλεί να αυτοκτονήσει

Το σημείο στο οποίο βρίσκεται ο γυναικοκτόνος στην περιοχή του Περιστερά, στην άκρη της πόλης της Ιεράπετρας και απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει, έφερε στην δημοσιότητα το radiolasithi.gr. Σε αυτό φαίνεται ο 54χρονος, ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα είχε σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του με 8 μαχαιριές, την ώρα που πήγαινε σε ξενοδοχείο για να συζητήσει για δουλειά, να είναι σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο των διαπραγματεύσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments