Lifestyle

Kelly Osbourne: Έκλεισε 5 μήνες χωρίς αλκοόλ και το γιορτάζει

Kelly Osbourne: Έκλεισε 5 μήνες χωρίς αλκοόλ και το γιορτάζει
Kelly Osbourne: Παράλληλα με τα γενέθλια της, γιόρτασε και την επέτειο των 5 ετών χωρίς αλκοόλ.

Η Kelly Osbourne έχει απεξαρτηθεί πλήρως από το αλκοόλ και παράλληλα με τον εορτασμό των 37ων γενεθλίων της, έκανε ένα μεγάλο πάρτι για την συμπλήρωση των πέντε ετών χωρίς κατανάλωση αλκοόλ!

Η κόρη του διάσημου Ozzy Ozbourne με περίσσια ψυχικά αποθέματα και μεθοδικότητα κατάφερε να μείνει μακρία από το αλκοόλ μια πενταετία με στόχο να συνεχίσει τη νέα, καλύτερη, ζωή της, χωρίς καταχρήσεις.

«Σήμερα είναι τα 37α γενέθλιά μου και είμαι 5 μήνες νηφάλια!!! Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων!» έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram η τραγουδίστρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelly Osbourne (@kellyosbourne)

Η Κelly Osbourne έχει μιλήσει και στο παρελθόν για το σοβαρότατο πρόβλημα εθισμού της στο αλκοόλ και πως «ξανακύλησε» τον περασμένο Απρίλη.

«Δε ξέρω τι ακριβώς συνέβη» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Armchair Expert. «Όλα πήγαιναν πολύ καλά. Είμαι απ΄αυτά τα άτομα που όταν όλα τους πηγαίνουν καλά, όταν όλα πάνε όπως πρέπει, όταν νιώθω επιτέλους ευτυχισμένη, τότε ξανακύλησα. Είχα υποσχεθεί ότι θα είμαι ανοιχτή με τους θαυμαστές μου για το θέμα της υγείας μου. Ξανακύλησα. Αλλά θα τα καταφέρω» είχε δηλώσει η τηλεοπτική σταρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments