Lifestyle

Tara Reid: Πιο αδύνατή από ποτέ – Στα όρια της λιμοκτονίας

Tara Reid: Πιο αδύνατή από ποτέ – Στα όρια της λιμοκτονίας
Tara Reid: Στις νέες της φωτογραφίες δείχνει να είναι προβληματικά αδυνατισμένη.

Δύο φωτογραφίες στο Instagram της Tara Reid ήταν αρκετές για να σοκάρουν τους θαυμαστές της. H ηθοποιός δέχθηκε πλήθος αρνητικών σχολίων για το σώμα της και συγκεκριμένα για το χαμηλό σωματικό της βάρος, αφού δημοσίευσε χθες (27/10) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες της, στις οποίες εμφανίζεται με ένα αποκαλυπτικό μπικίνι.

Η 45χρονη σταρ, η οποία κατέστη παγκόσμιως γνωστή με τη συμμετοχή της στην κωμική ταινία «American Pie», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Τίποτα καλύτερο από την φίλη σου, που σε βγάζει καυτές καλλιτεχνικές φωτογραφίες στο Palm Springs (πόλη της Καλιφόρνια, ΗΠΑ), γνωστή και ως Taryn Manning».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tara Reid (@tarareid)

Τα σχόλια των ακολούθων της πήραν «φωτιά». Αρκετοί σχολίασαν τα κιλά της ενώ άλλοι έκαναν λόγο για νευρική ανορεξία.

«Ας είμαστε αληθινοί, είναι κόκαλο. Κάποιος πρέπει να την βοηθήσει. Ήταν πάντα ένα όμορφο κορίτσι, αλλά δεν φαίνεται καλά εδώ», έγραψε ένας χρήστης.

Ένας άλλος σημείωσε: «Είναι τόσο λεπτή».

Η ίδια έδρασε αμέσως και ζήτησε να σταματήσουν τα σχόλια. «Σταματήστε να μισείτε, αρχίστε να αγαπάτε. Κανείς δεν χρειάζεται να σχολιάζει το σώμα του άλλου. Δεν είναι σωστό, δεν είναι ωραίο και πληγώνει τον κόσμο. Παρακαλώ μην είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους που προκαλούν στεναχώρια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tara Reid (@tarareid)

Η φωτογράφος της Taryn Manning, η οποία είναι και εκείνη ηθοποιός, έσπευσε να υπερασπιστεί την Tara, γράφοντας: «Σε αγαπώ σούπερ ήρωά μου. Αν ήξεραν μόνο την καρδιά και την ψυχή σου, θα ένιωθαν απαίσια, προσπαθώντας σκόπιμα να σε πληγώσουν. Είμαι υπερήφανη για εσένα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments