Θέσεις Εργασίας

ΔΕΔΔΗΕ: Δουλειά σε επτά περιοχές της χώρας – Δείτε τις ειδικότητες

ΔΕΔΔΗΕ: Δουλειά σε επτά περιοχές της χώρας – Δείτε τις ειδικότητες
ΔΕΔΔΗΕ: Με νέες προσλήψεις ενισχύονται επτά περιοχές της χώρας για τον ΔΕΔΔΗΕ. Αφορά τη Σάμο, Ικαρία, Κομοτηνή, Σπάρτη, Μονεμβασιά, Ανατολική Μάνη και Κύθηρα.

Με νέες προσλήψεις ενισχύονται επτά περιοχές της χώρας για τον ΔΕΔΔΗΕ. Αφορά τη Σάμο, Ικαρία, Κομοτηνή, Σπάρτη, Μονεμβασιά, Ανατολική Μάνη και Κύθηρα.

Οι ταυτότητες των προκηρύξεων

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών της Περιοχής Σάμου Έδρα, για το Πρακτορείο Καρλοβασίου και το Υποπρακτορείο Ευδήλου που εδρεύουν στο Νομό Σάμου.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΤΕ Ηλεκτρολόγων – Μηχανικών
  • ΔΕ Υπαλλήλων Γραφείου
  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Δικτύων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΟΧ. (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στην ακόλουθη διεύθυνση ΔΕΔΔΗΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΜΟΥ, ΚΟΜΒΟΣ ΜΑΛΑΓΑΡΙΟΥ,Τ.Κ. 83100, ΒΑΘΥ-ΣΑΜΟΥ απευθύνοντάς την υπόψη κ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ (τηλ. επικοινωνίας 22730- 27777 εσωτ.222), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνή

Την πρόσληψη τεσσάρων υπαλλήλων προωθεί ο ΔΕΔΔΗΕ. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη.

Η προθεσμία λήγει στις 5 Νοεμβρίου. Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΟΧ 2/2021 (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στην ακόλουθη διεύθυνση ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, Σισμάνογλου 69Α, Τ.Κ. 69133 – ΚΟΜΟΤΗΝΗ, απευθύνοντάς την στον Τομέα Υποστήριξης, υπόψη κυρίας Τσουρπούδη Σταματίας (τηλ. επικοινωνίας: 25310 – 74004), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις σε Σπάρτη, Μονεμβασιά, Ανατολική Μάνη και Κύθηρα

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφερείας Πελοποννήσου – Ηπείρου, για τις ανάγκες αυτής στην Περιοχή Σπάρτης που εδρεύει στη Σπάρτη του Νομού Λακωνίας.Η προθεσμία λήγει στις 5 Νοεμβρίου.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments