Πολιτική

Οικονόμου για Τσίπρα: Επενδύει στην καταστροφή με ψέματα και αφορισμούς

Οικονόμου για Τσίπρα: Επενδύει στην καταστροφή με ψέματα και αφορισμούς
Οικονόμου για Τσίπρα: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικά με την πανδημία.

Την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για τη διαχείριση της πανδημίας σχολίασε σε δηλώσεις του σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας ο κος Τσίπρας επενδύει στην καταστροφή, προσδοκώντας να αποκομίσει πολιτικά οφέλη. Χωρίς προτάσεις, με ψέματα και αφορισμούς. Το Νοέμβριο του 2020 κατηγορούσε τον πρωθυπουργό ότι πουλάει ελπίδα λέγοντας δήθεν ότι έχει εξασφαλίσει και μάλιστα δωρεάν ένα εμβόλιο που δεν έχει ακόμα ανακαλυφθεί», σημειώνει ο κ. Οικονόμου.

Οικονόμου για Τσίπρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ «υπονόμευσε τον εμβολιασμό»

Στη συνέχεια προσθέτει ότι: «μέχρι πολύ πρόσφατα το κόμμα του υπονόμευσε τον εμβολιασμό. Σήμερα χωρίς ούτε μια πρόταση για τον εμβολιασμό, κατηγορεί την κυβέρνηση που αγωνίζεται μαζί με τους επιστήμονες για να επιστρέψει η ζωή στην πληρότητας της. Αναρωτιόμαστε ο κος Τσίπρας θέλει μια κοινωνία περίκλειστη; Με υποτυπώδη οικονομική δραστηριότητα; Με τα σχολεία και τα πανεπιστήμια κλειστά; Αυτή είναι η πρόταση του στους πάνω από 6.500.000 Έλληνες που έχουν εμβολιαστεί.

Η κυβέρνηση, υπεύθυνα και με σχέδιο, οργανώνει την άμυνα της χώρας ενάντια στην πανδημία που βρίσκεται ξανά σε έξαρση σε ολόκληρη την Ευρώπη. Όσους περισσότερους ανεμβολίαστους έχουμε τόσο πιο έντονα θα την αντιμετωπίσουμε. Για αυτό και το πρόγραμμα εμβολιασμού συνεχίζεται και επεκτείνεται με την χορήγηση της 3ης δόσης. Πολλαπλασιάζουμε τη δυναμικότητα και την αποτελεσματικότητα του ΕΣΥ το οποίο μας παρέδωσαν ανοχύρωτο. Είμαστε έτοιμοι να αποκτήσουμε πρόσβαση στα φάρμακα που θα εγκρίνει η επιστήμη. Ο καιροσκοπισμός του κου Τσίπρα δε μας αφορά γιατί οι πράξεις είναι αυτές που μετρούν και όχι τα παχιά και ανεύθυνα λόγια».

Οικονόμου για Τσίπρα: Η ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments