Lifestyle

Χάρης Ρώμας: Τρελά ερωτευμένος ο ηθοποιός

Χάρης Ρώμας: Τρελά ερωτευμένος ο ηθοποιός
Χάρης Ρώμας: Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για την προσωπική της ζωή και παραδέχτηκε πως είναι έτοιμος για ένα νέο έρωτα, μετά τον πρόσφατο χωρισμό του.

Ο Χάρης Ρώμας ανέφερε  στην κάμερα της εκπομπής Happy Day ότι δεν ξέρει ακόμα αν ήταν σωστό που ανακοίνωσε δημόσια τον χωρισμό του μετά από 9 χρόνια σχέσης, όμως άφησε υπονοούμενα πως ίσως ένας νέος έρωτας του «χτύπησε την πόρτα». Αλλά σχολίασε και την αγάπη του στον Γιώργο Πατούλη και την υποψηφιότητα του ως Δήμαρχος στο Χαλάνδρι.

Χάρης Ρώμας: Ο  χωρισμός και η νέα σχέση

«Δεν ξέρω αν έκανα καλά που είπα ότι χώρισα μετά από εννέα χρόνια, γιατί εγώ ακόμα αγαπώ αυτό το άτομο κι η ίδια αγάπη υπάρχει και από την άλλη πλευρά, απλά έχει τελειώσει η ερωτική μας σχέση. Η σχέση μας ήταν γνήσια, με πολλή αγάπη» ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι έτοιμος να δεχτεί ξανά έναν έρωτα στην ζωή του. «Η καθημερινότητά σου αλλάζει, γυρίζεις από την άλλη το κεφάλι σου για να δεις αν είναι εκεί το γνώριμο χαμόγελο. Ήταν μία σχέση με πολλά χαμόγελα. Είμαι έτοιμος για ένα νέο έρωτα. Μπορεί να έχει ξεκινήσει ήδη».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Χάρης Ρώμας:  Θα «κατέβει» ως υποψήφιος δήμαρχος στο Χαλάνδρι

«Είμαι κοντά στον Γιώργο Πατούλη και τον αγαπώ.  Δεν θέλω να αναφέρομαι στο γιατί εμπλέκεται η ύπαρξη του παιδιού, του Αλέξανδρου και θεωρώ -όπως και εκείνος- ότι δέχεται ένα bullying. Το καταλαβαίνουμε όλοι ότι πρέπει να προφυλάξει το παιδί του, το ίδιο και εκείνη. Θεωρώ ότι είναι λάθος να ανακυκλώνουμε την υπόθεση ενός διαζυγίου».

«Δεν είμαι κομματικό στέλεχος και δεν κατέβηκα με καμιά κομματική στήριξη από τη ΝΔ. Κατέβηκα με την παράταξη του Γιώργου. Από ό,τι φάνηκε δεν το είχα και ανάγκη. Στο επόμενο βήμα που θα κάνω θα δούμε πόση στήριξη θα υπάρξει. Θα υπάρξει επόμενο βήμα στην αυτοδιοίκηση, το έχω σκεφτεί, το έχω αποφασίσει. Σε τοπικό επίπεδο» είπε και ο Γιώργος Λιάγκας τον πίεσε  να πει σε ποια περιοχή θα κατέβει δήμαρχος αλλά και πού μένει.

«Θα μεταδημοτεύσω στο Χαλάνδρι για να σε ψηφίσω» του είπε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments