Αθλητισμός

Ιωνικός – Βόλος 1-1: Ισοπαλία για τους Θεσσαλούς με γκολ του Ορόζ

Ιωνικός – Βόλος 1-1: Ισοπαλία για τους Θεσσαλούς με γκολ του Ορόζ
Ιωνικός - Βόλος 1-1: Ισόπαλος αναδείχθηκαν οι Θεσσαλοί με γκολ του Ορόζ, ενώ διατηρήθηκαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Ιωνικός και Βόλος διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο τελευταίο παιχνίδι για το κλείσιμο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Βαφέα στο 51ο λεπτό, ενώ απάντησε ο Ορόζ στο 86ο λεπτό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιωνικός ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος, ενώ ο Βόλος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο δεύτερο, καθώς οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού οπισθοχώρησαν, προσπαθώντας να κρατήσουν υπέρ τους το προβάδισμα δίχως αποτέλεσμα.

SUPER LEAGUE / ΙΩΝΙΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Καλύτερος ο Ιωνικός στο πρώτο μέρος

Οι παίκτες του Ιωνικού ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου μέρους και έφτασαν πολύ κοντά στο να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ σε πολλές περιπτώσεις. Στο 10′ ένα σουτ του Βαλεριάνου έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 19′ ο Αοσμάν έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής, έπειτα από ασίστ του Καμπράλ με την μπάλα να έχει την ίδια κατάληξη.

Ο Βόλος σταδιακά ανέβαζε στροφές και έφτασε κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά ο Ρομέρο είδε την μπάλα να του στρώνεται έξω από την περιοχή και έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ, με τον Χουτεσιώτη να πέφτει στη γωνιά του και να απομακρύνει με εντυπωσιακή επέμβαση.

Ακόμη, ο Ιωνικός έχασε δύο πολύ καλές στιγμές να προηγηθεί με τον κεντρικό του αμυντικό Νίκο Βαφέα, ο οποίος δικαιώθηκε στις αρχές του δευτέρου μέρους. Αρχικά με υπέροχη ατομική ενέργεια στην περιοχή έκανε το σουτ, αφού απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο με τον Κότνικ να παραχωρεί κόρνερ.

Πήρε το προβάδισμα και το διατήρησε μέχρι το τέλος

Μετά το γκολ του Ιωνικού ο Βόλος πήρε κατά κράτος τα ηνία του αγώνα, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Οι παίκτες του βοηθού του Αμπασκάλ, Κώστα Μπράτσου δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες δίχως όμως να καταφέρουν ποτέ να ανησυχήσουν τον Χουτεσιώτη.

Η όμορφη ατομική ενέργεια του Ρομέρο στην περιοχή στο 49ο λεπτό, κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών, ενώ εκτός εστίας κατέληξαν και οι προσπάθειες των Μπαρτόλο στο 65′ και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρεγκατέν στο 69ο λεπτό.

Καλύτερη στιγμή για τον Βόλο στο δεύτερο μέρος έγινε από τον Βοϊτκόφσκι. Ο Πολωνός κινήθηκε παράλληλα με την περιοχή, έκανε το σουτ, με τον Χουτεσιώτη να πέφτει στη γωνιά του και να μπλοκάρει.

Μετά το γκολ της ισοφάρισης του Βόλου, το ματς πήρε άγρια ομορφιά με τους παίκτες των δύο ομάδων να προσπαθούν να βάλουν το γκολ της νίκης. Ο Βόλος απείλησε με τον Ρεγκατέν στο 90+1′, ενώ ο Τουράμ αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση με τον Κότνικ να σώζει τον Βόλο.

SUPER LEAGUE / ΙΩΝΙΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments